img
Home / КЛЮКАРНИК / Ивайла Бакалова се грижи за бездомно дете

Ивайла Бакалова се грижи за бездомно дете

/
/
/
383 Views

Добро и състрадателно сърце има моделката Ивайла Бакалова, която се грижи за бедно момченце в Колумбия, видя ko4.

От няколко дни Мис България 2001 е на ваканция в колумбийския град Картахена, където по време на пътуването си забелязва малко полуголо момченце, което тича из мръсните улици на града. Бакалова веднага спира автомобила си и отива при малчугана. Двамата започват да си играят, а Ивайла е толкова запленена от момченцето, че си прави снимки с него, взима му храна и го глези по всякакви начини.

„Това малко същество ми открадна сърцето. Толкова е прекрасен“, написа Бакалова в мрежата, като разпространи десетки снимки и видеа на малчугана. Тамошното дете също харесва грижовната манекенка и не спира да й говори въпреки езиковата бариера. Сестра й Божидара също изрази симпатиите си към момченцето.

„Нямам думи колко специален е той“, написа сестрата на Ивайла под видео, на което момченцето си се забавлява с родната моделка. Със сигурност ще е трудно на Бакалова да си тръгне от градчето след срещата си с невръстното дете, което остави траен отпечатък в сърцето й.

На екзотичното пътуване до южноамериканската държава Ивайла е с приятели и без дъщеря си. Миската, която от години не живее в България, а в Дубай, обича да обикаля света в женска компания и споделя кадри от далечни дестинации.

На последното си пътуване до Колумбия родната хубавица е от няколко дни, а жаркото слънце и високи температури я предразполагат към плажове дори през януари, пише „България Днес“.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook