img
Home / КЛЮКАРНИК / Ивана пусна ХИТ СНИМКА от абитуриентския си бал

Ивана пусна ХИТ СНИМКА от абитуриентския си бал

/
/
/
974 Views

Ивана не е забравила абитуриентската си вечер, видя Ко4. Всеки май месец, известната певица пее по балове, които ѝ припомнят времето, когато самата тя е била абитуриентка.

„За Айтос, в който съм родена, абитуриентските бяха истински празник. Минаваше се през целия град, за да те отгледат от всички страни, да коментират тоалета ти, да преценят дали кавалерът ти е с авторитет. Голям цирк беше“, спомня си певицата за онова време.

В онези години нямало скъпи коли и всичко се въртяло около тоалета на абитуриента. Дори фризурите и гримът нямали значението, което младите им придават сега. Баловете не били тип „сватба“, а се изразявали в кратка почерпка у дома само с роднините.

„Купихме роклята в последния момент. Нямаше голям избор. А и попфолкът не съществуваше – нямаше откъде момичетата да копират модели“, смее се Ивана, която блеснала с петроленозелена рокля с миди дължина. Не била съвсем по мярка, а и подплънките идвали възшироки. Прическата пък била на косъм от провал.

„Подстригах се и се накъдрих, но не постигнах търсения ефект. Приличах по-скоро на леля ми от 20-те години, отколкото на модна икона“, шегува се още поп фолк изпълнителката.

Снимка от абитуриентския бал на ИванаКласът се събрал в „Аетос“ – най-реномирания ресторант в града.

Всички елитни гимназии празнували там. Ивана, която завършила ЕСПУ „Христо Ботев“, била сред най-популярните девойки в училище. Тя била комсомолски секретар на класа. Поп фолк изпълнителката разкрива, че кавалерът за бала бил много важен, защото докато обикаляли града всички преценявали дали той е с авторитет. Колкото тя била скромна и примерна ученичка обаче, толкова буен бил кавалерът й на бала.

„Беше от лошите момчета, лидер в училище“, разкрива поп фолк изпълнителката, пише marica.bg.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!