Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ива Николова към Деси Радева: Десо, беше интимна с висш офицер, а той ти плащаше с държавни пари
Ива Николова към Деси Радева

Ива Николова към Деси Радева: Десо, беше интимна с висш офицер, а той ти плащаше с държавни пари

Тая латино сапунка с президентската Деса най-сетне трябва да свърши. С хепиенд.

Тя начена още преди Деса да стане жената на президента, докато беше само интимна тръпка на един висш офицер, който й се отплащаше с държавни пари. Лошо-хубаво, в крайна сметка Деса се задоми.

Сега обаче се обидила на Цвета Караянчева заради думите й: „Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му“.

Доста народ пък си мисли, а някои твърдят, че дори знаят, че службите изобщо не надничат в спалнята на президента, ами направо спят в леглото му.

Май че той е единственият, който още не го е разбрал. Но медицината неслучайно нарича изцепките на мъжете на интимния фронт като неговата – „кризата на петдесетте“.

Дали от простодушие, или от засегнато его, Деса кажи-речи си го и признава. „Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни… ;)“, подхилва се тя.

Но пропуска да уточни, че там, където службите са безсилни с традиционните си методи, пак намират начини да приложат методи, с които други са силни. И да си вършат работата.

Ако не е така, тия признания на Деса звучат по-скоро като оправдание за това, че по времето, когато всички обичани и желани жени са до своите любими в леглата, тя виси в пространството за клети самотници, наречено социални мрежи. И то посред нощ.

Явно дори няма с кого да си поговори, защото вместо да бъде прегръщана и целувана от човека, който я обича, и да споделя трепетите си с него, тя клечи пред компютъра и дращи безадресни откровения в интернет.

И не й е за първи път. При нея това вече не е тенденция, това явно е начин на живот – все будна нощем и все на компютъра. Какво ли не прави човек от самота и скука. Особено посред нощ, когато няма с кого да споделя леглото си…

И къде отидоха нежните погледи и хванатите ръчички, с които тази тъй влюбена двойка неспирно ни залива по света и у нас? Да не би да са само за пред хората, а вкъщи отруденият от държавнически мъки мъж спи, а пък скучаещата му съпруга пори интернета в два през нощта…

Боже, колко мъка има по тоя свят!

Разбирам колко е трудно да си желана и обичана жена с тоя ръст, с тия рамене, с тая крива усмивка и тия рехави косици, ама Радев да се вземе в ръце и да почне да радва Деса нощем, иначе тия нейни нощни бдения ще й съсипят кожата, колкото й да я опъва напоследък. И без това не е първа младост – да се погрижи.

Иначе ще трябва да събираме опълчение или да търсим доброволци да го отменят – все пак у нас и много се пие. На Радев и без това грижите за свалянето на правителството на Бойко Борисов са му много, не му трябва и нещастна жена.

В края на краищата за всеки влак си има пътници и всяка жена заслужава хепиенд. Време е да спасим президентската Деса от среднощната самота. Да спасим Деса от нейната мъка. И президента – от неговата.

Иначе току-виж ни се наложи да спасяваме държавата от нашествието на тия двама среднощни самотници.

ПИК

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?