img
Home / КЛЮКАРНИК / Ива Николова към Деси Радева: Десо, беше интимна с висш офицер, а той ти плащаше с държавни пари

Ива Николова към Деси Радева: Десо, беше интимна с висш офицер, а той ти плащаше с държавни пари

/
/
/
571 Views

Тая латино сапунка с президентската Деса най-сетне трябва да свърши. С хепиенд.

Тя начена още преди Деса да стане жената на президента, докато беше само интимна тръпка на един висш офицер, който й се отплащаше с държавни пари. Лошо-хубаво, в крайна сметка Деса се задоми.

Сега обаче се обидила на Цвета Караянчева заради думите й: „Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му“.

Доста народ пък си мисли, а някои твърдят, че дори знаят, че службите изобщо не надничат в спалнята на президента, ами направо спят в леглото му.

Май че той е единственият, който още не го е разбрал. Но медицината неслучайно нарича изцепките на мъжете на интимния фронт като неговата – „кризата на петдесетте“.

Дали от простодушие, или от засегнато его, Деса кажи-речи си го и признава. „Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни… ;)“, подхилва се тя.

Но пропуска да уточни, че там, където службите са безсилни с традиционните си методи, пак намират начини да приложат методи, с които други са силни. И да си вършат работата.

Ако не е така, тия признания на Деса звучат по-скоро като оправдание за това, че по времето, когато всички обичани и желани жени са до своите любими в леглата, тя виси в пространството за клети самотници, наречено социални мрежи. И то посред нощ.

Явно дори няма с кого да си поговори, защото вместо да бъде прегръщана и целувана от човека, който я обича, и да споделя трепетите си с него, тя клечи пред компютъра и дращи безадресни откровения в интернет.

И не й е за първи път. При нея това вече не е тенденция, това явно е начин на живот – все будна нощем и все на компютъра. Какво ли не прави човек от самота и скука. Особено посред нощ, когато няма с кого да споделя леглото си…

И къде отидоха нежните погледи и хванатите ръчички, с които тази тъй влюбена двойка неспирно ни залива по света и у нас? Да не би да са само за пред хората, а вкъщи отруденият от държавнически мъки мъж спи, а пък скучаещата му съпруга пори интернета в два през нощта…

Боже, колко мъка има по тоя свят!

Разбирам колко е трудно да си желана и обичана жена с тоя ръст, с тия рамене, с тая крива усмивка и тия рехави косици, ама Радев да се вземе в ръце и да почне да радва Деса нощем, иначе тия нейни нощни бдения ще й съсипят кожата, колкото й да я опъва напоследък. И без това не е първа младост – да се погрижи.

Иначе ще трябва да събираме опълчение или да търсим доброволци да го отменят – все пак у нас и много се пие. На Радев и без това грижите за свалянето на правителството на Бойко Борисов са му много, не му трябва и нещастна жена.

В края на краищата за всеки влак си има пътници и всяка жена заслужава хепиенд. Време е да спасим президентската Деса от среднощната самота. Да спасим Деса от нейната мъка. И президента – от неговата.

Иначе току-виж ни се наложи да спасяваме държавата от нашествието на тия двама среднощни самотници.

ПИК

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook