Горещи новини

Известната билкарка Катя Иванова сподели рецептата за чай, който убива рака

Katq Ivanova chai sreshtu rak

Българка твърди, че убива рака с помощта на билков чай, който за хиляди хора по света се оказал вълшебен.

Катя Иванова вече 53 години помага на нуждаещи се с помощта на билколечението. Противотуморният чай е последната създадена рецепта от знаковата за Горна Оряховица фармацевтка.

Решила да направи билковата смес, защото в последните години броят на онкологично болните, дошли да търсят лек в дрогерията й, рязко се увеличил. Славата на чудодейния цяр бързо се разнесла и днес за него има клиенти от цял свят.

По думите й за рецептата са идвали хора от Ямайка, Германия, Холандия, Канада, Турция и т. н. Твърди, че за да подейства, тези, които го пият, следва да са постоянни и да вярват в добрия изход от терапията.

Нейният чай съдържа пет билки – глухарче, невен, равнец, черен оман и котешка стъпка.

„Чаят действа като имуностимулиращо средство, тоест провокира организма сам да се пребори с болестта. Единственият недостатък е, че ефектът идва много бавно. Изисква се постоянство, а времето, за което ще подейства, е индивидуално и зависи от всеки човек. Имала съм случаи на пациенти – млади, оперирани, но починаха, защото нямаше време да подейства, но има такива, които шест години след операцията са здрави, идват усмихнати и всичко им е наред“, уточни фитотерапевтката.

Освен чая опитната аптекарка борави с още 135 рецепти и над 3000 лечебни растения. За всяка болка има билка, гласи народната медицина, а в това е твърдо убедена и Катя. Знанията й са енциклопедични и подкрепени със солидно образование.

Заради отдадената си работа Катя е получила многобройни награди, сред които за принос в здравеопазването на община Горна Оряховица, почетен знак „Кристално хаванче” на Националното сдружение на бакалавър фармацевтите, диплома от Шестия конгрес по психотроника в Загреб и т.н. Включена е в Енциклопедия на известните българи, а интересът й към билките е наследен от прапрадядо й Начо Начев.

Източник: bgnow

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Известната билкарка Катя Иванова сподели рецептата за чай, който убива рака"

Какво мислите?