Home » KO4 STORY » Известният актьор напусна жена си, защото роди болно дете: Сега обожава новото си семейство и не спира да ги хвали (СНИМКИ)
Известният актьор напусна жена си защото роди болно дете: Сега обожава новото си семейство и не спира да ги хвали (СНИМКИ)

Известният актьор напусна жена си, защото роди болно дете: Сега обожава новото си семейство и не спира да ги хвали (СНИМКИ)

Актьорът Крис Прат наскоро отново попадна под критика след интервю, в което разказа за психическите си проблеми и за началото на връзката си с Катрин Шварценегер, от която вече има две деца.

Не е тайна, че той винаги говори със суперлативи за втората си жена и точно това му създава проблеми с феновете. Прославяйки сегашната, той унижава бившата си съпруга, актрисата Ана Фарис, а публиката не му прости това.

За щастие Крис Прат успя да се „измъкне“, но според мнозина изглежда, че все още не си е взел поука. Както той каза в „Шоуто на Дрю Баримор“, когато срещнал Катрин, той бил „на тъмно място“, хаотично поради развода му с Анна Фарис.

Крис Прат и Ана Фарис

„Бог има бутон за бързо превъртане напред, нали знаеш?“ Когато е правилният човек – бум – просто те удря. Влюбваш се и се жениш“, каза тогава Крис.

Крис Прат и Катрин Шварценегер

Същата година, когато се развежда, среща по-голямата дъщеря на Шварценегер и се женят само 5 месеца по-късно. И всичко това би било прекрасно, ако не беше в конфликт със случилото се преди.

По време на развода Прат се представи като жертвата и каза, че обича бившата си съпруга, но дори преди разводът им да бъде финализиран, той е започнал афера с Катрин.

Цялата ситуация се влошава и от факта, че той всъщност инициира края на брака, защото не може да се примири с факта, че имат болно дете.

Прат и Фарис син

Анна се оттегли от Холивуд, за да се грижи за сина си, доколкото може, докато Крис намери нова любов.

Припомняме, че Крис сподели снимка с новата си съпруга през 2021 г. и публично й благодари, че „му е дала нов живот“ и че е „родила здрава дъщеря“.

Катрин Шварценегер дъщеря

Нямаше да е изненадващо, ако не беше фактът, че Прат има син от брака си с Ана Фарис, който има редица здравословни усложнения.

„Синът на Крис Прат и Анна Фарис имаше мозъчен кръвоизлив при раждането, който остави незаличими последици за здравето и мобилността му. Но е много важно как сега се хвали, че най-после е имал здраво дете!. „Крис Прат е просто боклук“, пише в един от първите коментари под спорната снимка, а критиките не спират да идват една след друга.

Крис Прат семейство

„Той бяга от отговорности, вижда първородното си дете веднъж на две седмици, Анна решава всичко сама“, „За човек, който толкова много се позовава наГоспод, той доста лъже“, „Той унижи Анна, сега го прави отново. Той буквално призна, че не я обича, величае сегашната, а унижава бившата”, „Оплакваи съдбата си, докато Анна трябва да бъде и баща, и майка на сина им”, са само част от гневните коментари в социалните мрежи.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?