Горещи новини

Изгоненият Иван от „Денисинг старс“ се оказа мъж под чехъл! Жена му го издържа

Ivan densing star

Мъж под чехъл се оказа изгоненият танцьор от „Денсинг старс“ Иван Карастоянов. Съпругата на бившия партньор на Емануела е Сивият кардинал у дома и това е напълно логично, имайки предвид кой носи и кой меси хляба в семейството.

Зорница завършва бакалавърска степен „Журналистика“ в Уестминстърският университет Лондон. Освен че се занимава с писане и танци, тя успешно се развива и в сферата на модата и фотографията. С две думи – Зорница е тази, която докарва основния доход, а мъжът й е безгласна буква.

Иван не може да се похвали с постоянни доходи и на практика съпругата му го издържа.

Поканата в „Денсинг старс“ била най-голямата възможност в живота му досега, научи Ко4. Уви, отпадайки от шоуто, танцьорът отново става зависим от половинката си.

Както първи HotArena разкри, бившият партньор на Емануела е бил помолен да напусне шоуто от продуцентите по молба на певицата, заради лошото им представяне.

По наша информация, след като изпълнителката на „Късам ти нервите“ отрязала мераците на похотливия Иван, той се озлобил и започнал умишлено да проваля двойката им на сцената. Така певицата се измолила да изберат друг професионален танцьор на негово място и резултатите вече са налице.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Изгоненият Иван от „Денисинг старс“ се оказа мъж под чехъл! Жена му го издържа"

Какво мислите?