img
Home / БЪЛГАРИЯ / Измислиха трик, с който да излъжем радара на пътя

Измислиха трик, с който да излъжем радара на пътя

/
/
/
1059 Views

Повечето хора имат понякога прекалено тежък крак и заради това се движат по-бързо, отколкото е позволено на пътя.

Разбира се, има и такива, които нарушават правилата доста по-често или хора, които мислят, че те определят правилата на пътя, казват от “Enivid”. За всички, които обичат да са зад волана, ние предлагаме невероятен трик, който ще ви позволи да избегнете глобите за превишена скорост всеки път с 100% гаранция. Има много така наречени “трикове”, които помагат на шофьорите да избегнат глоби, но този конкретен метод е единственият, който осигурява 100% ефективност, когато става въпрос за избягване на полицейски глоби.

И какво е най-доброто във всичко това? Това е напълно законно, да правилно сте прочели, напълно законно.

Без глоби завинаги. Страницата Facebook на жандармерията на l’Oise публикува наскоро трифазен метод за това, какво да правим, за да не бъдем заловен с радари. Този трик спечели невероятна популярност в интернет. Всичко, което трябва да направите, е да следвате точките по-долу.

1. Погледнете добре знаците, които информират за ограничението на скоростта. Цифрата на знака е максималната скорост, с която можете да се движите. Независимо дали ходиш, караш мотор, кола, колело или на баба ти хвърчилото.

2. Опитайте се да намерите скоростомера (километража) в колата си. Обикновено той е на таблото, някъде пред седалката на водача. Километражът е разграфен, и при движение има стрелка, която показва конкретен номер, като по този начин Ви информира за скоростта, с която автомобилът в момента се движи. При по-новите автомобили скоростта понякога се показва по електронен път на малки дисплеи на таблото зад волана.

3. Тази точка е последната, но и най-трудната. Регулирайте скоростта си до стойността, показана на знака. Ще бъдете изненадани да установите, че нито полицията, нито радарите ще могат да ви принудят да платите дори и стотинка, ако не се движите по-бързо, отколкото показва номерът на знака.

Източник: Нова Варна ©

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook