Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Изумително! Хората намериха замръзнало в снега куче, но когато се приближиха до него останаха без думи
Хората намериха замръзнало в снега куче

Изумително! Хората намериха замръзнало в снега куче, но когато се приближиха до него останаха без думи

Тази история е изумителна и за пореден път доказва, че съществува невидима връзка между хората и кучетата.

Може ли куче да спаси живота на човек? Разбира се, че може. Има стотици, ако не и хиляди подобни истории. А може ли куче да затопли човек и да го спаси от измръзване? Оказа се, че и това е възможно!

Тази ужасна и същевременно героична история се случила в район Локтевски на територията на Алтай. Рано сутринта жителите на сибирското село забелязали, че куче лежи в снега, недалеч от една от къщите. То било почти напълно покрито от сняг. Само гърбът му се виждал!

Навън било -25 градуса. Животното не се движело и хората решили да проверят дали е замръзнало до смърт. Оказало се, че не. То било добре! Но когато кучето станало на крака, хората замръзнали от изненада.

Под животното лежало дете на две години!

Въпреки усилията на животното, момчето все пак имало хипотермия и температура. Но като цяло, състоянието му било оценено от лекарите като стабилно. Най-важното било, че момчето е оцеляло и всичко това е само благодарение на кучето! Четириногият домашен любимец вече има нов прякор – герой.

Местните хора вярват, че сега се е образувала свещена връзка между детето и животното, която в никакъв случай не може да бъде прекъсната.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?