Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Илиана Раева изригна: Бог да пази България от ДПС!
Илиана Раева изригна: Бог да пази България от ДПС!

Илиана Раева изригна: Бог да пази България от ДПС!

Илиана Раева изригна публично срещу ДПС и това, което ще се случи!

„30 години! 30 години ДПС дърпа конците в държавата и сега отново е напът да се върне!“, не крие опасенията и гнева си Илиана Раева, която добави: „Бог да пази България от ДПС!“. При това го стори публично, пред очите на цяла България, без да има излишни страхове или скрупули.

Илиана Раева е отвратена от това, което чака България!

Ясно е, че Раева вижда това, което мнозина адекватни и що-годе запознати с политиката хора виждат отдавна – гласенето на нов/стар кабинет само след месеци. Кабинет, в който основните играчи ще са ГЕРБ и ДПС, а евентуално към тях ще се присъединят и гравитиращи партийки, като примерно Възраждане.

Илиана Раева не скри също, че е отвратена и потресена от това, което направи Слави Трифонов и партията му. Като разкри, че дори класната ръководителка на Тошко Йорданов от НГДЕК се е отказала от него на глас. Посрамена, че е преподавала на бъдещ национален предател.

„Как се нарича, освен национално предателство, това, което Слави направи?! А имаше нахалството да обяви други за предатели. Не е ли национално предателство да подариш, буквално да харижеш държавата и да я тикнеш в ръцете на ДПС и на Ахмед Доган. Отлично знаем кой дърпа и ще продължава да дърпа юздите, макар и в сянка“, бясна е Раева.

Защото е повече от ясно, че ГЕРБ може и да вземат най-големия вот на изборите, но няма да имат достатъчно гласове, за да съставят кабинет сами. И, разбира се, отдавна вече е направена договорката с ДПС, които драпат да налапат отново няколко министерства, каквито не са виждали от години.

Неслучайно преди повече от месец Мустафа Карадайъ беше в Турция, където заяви, че се задават избори и избирателите трябва да са особено активни. А тогава уж още нямаше идея за разпад на кабинета на Кирил Петков.

Съберете 2 и 2 сами!…

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook