Home » КЛЮКАРНИК » Интригата се заплита: Лили проговори за връзката си със Слави Трифонов
Интригата се заплита: Лили проговори за връзката си със Слави Трифонов

Интригата се заплита: Лили проговори за връзката си със Слави Трифонов

В прекрасни отношения съм с Трифонов и екипа му, но не сме интимни.

„Аз не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипват ме с въпроси от вчера приятелите, а то всъщност е преписана една статия отпреди време, в която бях гост в негово шоу. Дори годините ми вече не са 29, а съм на 33 години.“

Това каза с усмивка психоложката на ЦСКА Лили Стефанова пред „България Днес„. Красавицата е учудена, че никой от медиите не й се обадил да я пита дали е вярно писанието, но пък информацията е навсякъде.

„Е, добре, че поне моите приятели знаят истината. И да ви кажа, от месец насам съм сгодена. Това е по-скоро новината около мен. Не искам да казвам името на любимия ми, защото не е човек от публичното пространство. А колкото до Слави Трифонов, винаги съм го уважавала и имам респект от него. Той е изключително успял и много добър мениджър на екипа си“, допълни психоложката.

За миналия месец Лили Стефанова е минавала два пъти през телевизията на Дългия и може би писанията за връзка между двамата са именно от този факт.

„Гостувам в предаванията им, в отлични отношения съм с всички, но само дотам, нямам интимничене с никого“, споделя русокосата хубавица.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?