img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Искате ли всеки ден да се будите с 86 400 евро в джоба? Само трябва да спазите едно единствено правило…

Искате ли всеки ден да се будите с 86 400 евро в джоба? Само трябва да спазите едно единствено правило…

/
/
/
853 Views

Представете си: всяка сутрин, когато се събудите, една банка по сметката ви превежда 86 400 евро.

Ето кои са правилата на тази банка:

Първото правило гласи:  Каквото не сте успели да похарчите през деня ви се изважда вечер! Не бива да лъжете, нито да прехвърляте пари по друга сметка. Всяка сутрин, когато отворите очи банката ви превежда нови 86 400 евро за този ден и така всеки ден.

Второ правило:  Банката може да прекрати „играта“ без предупреждение! Във всеки един момент може да ви уведоми, че всичко е свършило и че сметката се закрива.

Предполагаме, че всички получени пари ще похарчите за забавление и закупуване на подаръци за себе си и за тези, които обичате. Може би ще подарявате и на тези, които не познавате, само банката да не ви вземе парите обратно. Ще се стараете всяко евро да ви донесе щастие и удовлетворение.

Е, къде има такава банка?

Прекрасната банка имаме всички на разположение. Това е ВРЕМЕТО!

Всяка сутрин, когато се събудите, вашата лична банка отваря кредит от 86 400 секунди живот за този ден. Каквото не сте изживели в този ден – загубено е. Вчера няма да се върне! И всяка следваща сутрин тази магия се повтаря. Затова да не забравяме неизбежното правило, че банката може да закрие нашата сметка всяка минута, без предупреждение. Във всеки един момент нашия живот може да спре.

Какво правите вие ​​с вашите 86 400 секунди на ден?! / КОЧ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook