Home » KO4 STORY » Исках да помогна на сестра си, а тя налетя на съпруга ми
Исках да помогна на сестра си

Исках да помогна на сестра си, а тя налетя на съпруга ми

Със сестра ми Катя преди години бяхме много близки, но напоследък отношенията ни се развалиха. 

Оказа се, че тя ми завижда и се опита да развали брака ми. Нека започна от самото начало. След като завърших висшето си образование, успях да си намеря добра работа. Година по-късно се влюбих в колега, за когото след време се омъжих. Днес благодарение на упорития ни труд, семейството ни притежава собствен тристаен апартамент и кола. За съжаление сестра ми избра различен път и отпадна от университета още втората година. Опита се да си намери богат любовник, но тъй като е лишена от качества, не успя.

Сега работи като продавачка в супермаркет и непрекъснато се оплаква колко е тежък животът й. Беше ми мъчно да я слушам и за да я разведря, миналата година я поканих да празнува с нас Коледа. От своя страна съпругът ми извика Пламен – по-малкия си брат. Същата вечер Катя пийна повече и започна да флиртува с девера.

Зарадвах се, че се разбират добре, защото той е прекрасен младеж. Оказа се обаче, че се радвам прибързано. По някое време чух, че сестра ми повишава тон и щом се заслушах, разбрах, че не е доволна от заплатата на бъдещото си гадже. Пламен не взима малко пари, но тя винаги намира за какво да мрънка.

Опитах се да не й обръщам внимание, ала представете си изненадата ми, когато някъде след час Катя се нахвърли върху съпруга ми, опитвайки се да го целуне. И това пред моите очи!

Чашата на търпението ми преля. Докато я изхвърлях навън, пияната ми сестра крещеше, че някой ден със сигурност ще ни раздели, защото не съм заслужавала мъж като него. Оттогава не поддържаме връзка. Години наред я съжалявах, помагах й, а тя най-безсрамно се опита да съблази собствения ми съпруг.

Източник: lichna-drama

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?