Горещи новини

Йълдъз Чааръ Атиксой с подарък за 6 млн. турски лири от Берк Октай

Йълдъз Чааръ Атиксой с подарък за 6 млн. турски лири от Берк Октай

Популярният актьор Берк Октай, който българската публика в момента наблюдава в образа на Чаатай от хитовата сага „Опасно изкушение”, направи специален подарък за своята съпруга Йълдъз Чааръ Атиксой по повод първата годишнина от сватбата им.

Берк е закупил за любимата си къща на стойност 6 млн. турски лири в Кипър. Имотът се намира в непосредствена близост до плажа в град Трикомо. Дистинацията не е избрана случайно. Местността е любимо място за почивка на чаровната Йълдъз.

Очаква се двойката да прекара летните месеци в луксозната си нова придобивка и да се завърне в Истанбул за началото на новия телевизионен сезон.

Талантливата 36-годишна Атиксой е позната у нас в образа на Берин, най-голямата дъщеря на Али и Джемиле, от рейтинговата семейна сага „Времето лети”.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Берк и Йълдъз

През септември 2022 г. Берк и Йълдъз сключиха брак на пищно тържество в квартал „Полонезкой”, разположен в азиатската част на Истанбул.

Двамата се запознават през 2017 г. на снимачната площадка на сериала „Войник”. Започват връзка три години по-късно, тъй като по това време актьорът е женен. След бурен развод, придружен от скандали, Октай иска ръката на новата си любима на 2 февруари миналата година

Източник: ТВ сага

Твоят коментар

Be the first to comment on "Йълдъз Чааръ Атиксой с подарък за 6 млн. турски лири от Берк Октай"

Какво мислите?