img
Home / КЛЮКАРНИК / Каката на премиера изроди тризнаци навръх 60-годишнината му: Убедена е, че е на добро!

Каката на премиера изроди тризнаци навръх 60-годишнината му: Убедена е, че е на добро!

/
/
/
281 Views

Сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която е шеф на Неонатологията в Първа АГ болница „Света София“ издаде, че навръх юбилея му е изродила тризнаци.

Бебетата са 2 момичета и едно момченце и са отлични, каза тя. Родили са се по обед, в 32 гестационна седмица и затова родилката е била под специално наблюдение, научи КОЧ.

„Справихме се отлично. Приех раждането на тризнаците на рождения ден на брат ми като много добър знак. Когато раждането започна си казах: Боже! Това е толкова хубаво точно днес. Добра поличба!“, сподели д-р Иванова пред медията ни.

Тя издаде, че се е обадила на по-малкия си брат за годишнината му още рано-рано сутринта.

„Поздравих го и после всеки по задачи“, казва Красимира. Семейството ще се събере в тесен кръг за юбилея на министър-председателя на по-късен етап, издаде още известната лекарка.

„Пожелах му здраве, само да е здрав, какво друго…И малко късмет. И хората около него, които уважава и обича да са живи и здрави. Другите неща са много преходни“, сподели пред ПИК каката на Борисов.

А подаръците за любимия брат все още се обмислят:

„Няколко са идеите, може би всичките подаръци ще му подаря наведнъж. Става дума за лични подаръци“, издаде малко от изненадата тя.

Премиерът все още не знае за хубавия знак с бебетата, но най-вероятно д-р Иванова ще го зарадва и с тази новина навръх юбилея му.

Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!