img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Каква жена си според фигурата, която имаш?

Каква жена си според фигурата, която имаш?

/
/
/
505 Views

Учените твърдят, че фигурата на жената може да говори за чертите на нейния характер. Нека да разберем тайните, които крием от другите, но те са раздадени от фигура.

1. Фигура с естествена тънкост

Жените с подобна фигура обичат да критикуват другите. Това се дължи на факта, че те имат вродено чувство за красота. Момичетата са източници на красота от раждането. Те са невероятно избирателни в подхода си към дизайна, облеклото и качеството на околната среда. Страстта да казват отрицателни неща на хората им помага да направят много врагове.

2. Ако фигурата е наклонена към пълнота

Момичета с подобна фигура са невероятно отзивчиви, тези около тях ги обичат. Но понякога се опитват да използват, злоупотребяват с добротата си. Такива жени имат вродено чувство за хумор. Те могат да бъдат закалени, но бързо се отдалечават, злото не се крие дълго време. Такъв човек ще бъде в центъра на вниманието, всеобщата любов, ще започне да получава само удоволствие от него.

3. Правоъгълна форма

Много момичета с подобна фигура се считат за скромни. Те не обичат да се извеждат на преден план. Те се характеризират с разнообразни комплекси и несигурност в себе си. Други ги възприемат като „бодливи таралежи“. Но те имат невероятно разбираща и благоговейна душа.

4. Форма на круша

Момичетата с такава фигура често са много уверени в себе си. Те обичат да общуват с други хора, в обществото са с удоволствие. Те са склонни към попечителство и контрол над близки, роднини. Те са безкраен източник на любов към близките. За тях е важно да не задушават хората с грижите си, за да не избягват общуването.

5. Формата на часовниците

Обичайно е жените с такава фигура да бъдат справедливи и мъдри в живота. Някои хора смятат, че могат да бъдат безразлични, лекува хората хладнокръвно. Такива жени се опитват да поддържат връзки с „правилните хора“. Лошите толерират със студеното отношение от другите.

6. Ако момиче има фигура, подобна на кръг

Такива жени са невероятно темпераментни. Те обичат приключения, пътувания, чат с нови хора. Оптимизмът е тяхната отличителна черта.

7. Формата на триъгълник

Момичетата с подобна фигура са силни и независими. Трудно е да намерите по-амбициозни личности. Те са непредсказуеми, могат да използват различни подходи за постигане на цели.

Всички жени са много различни. Важно е да знаете и обмисляте своите достойнства, за да ги развиете.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!