Home » ЗА ДАМИТЕ » Какво НЕ трябва да правите преди рождения си ден, според народната мъдрост, за да не привлечете беди и неприятности
Какво НЕ трябва да правите преди рождения си ден според народната мъдрост за да не привлечете беди и неприятности

Какво НЕ трябва да правите преди рождения си ден, според народната мъдрост, за да не привлечете беди и неприятности

Всеки от нас има личен празник в годината. Ако на 31 януари празнуваме началото на нещо ново заедно с цялата планета, то денят на собственото ни раждане е възможно най-индивидуалният празник.

Някой обича да събира роднини и приятели на обща маса, някой отива на екскурзия или развлекателно заведение – няма ясен протокол за празнуване на такъв празник. Но има строги правила, които водят началото си от народната мъдрост!

Сред тях има и такива, чието нарушаване според нашите предци може да завърши с нещо фатално. Ето защо, преди да започнете да се подготвяте за личния си празник, вижте нашия малък списък с това, което категорично не можете да правите преди рождения си ден.

Наистина, ако перифразираме един от най-популярните постулати – непознаването на магическите закони не освобождава от отговорност!

Да поканите случайни гости

На рождения си ден всеки от нас става по-възприемчив към най-незначителната информация на фин план. Така че, ако някой е неблагосклонен към вас, дори без да го осъзнава, той е в състояние да удари нашето енергийно тяло.

Преди да поканите някого, трябва да сте сигурни, че този гост има положително отношение към вас. И ако не можете да се отървете от неприятен познат дори на вашия празник, мислено, след среща с такъв човек, се прекръстете с кръстния знак. По-добре е да се отървете напълно от подаръка.

Да празнувате предварително

Ако отбележите предварително, можете да … скъсите собствения си живот. Хората казват, че само мъртвите могат да бъдат почетени преди времето.

Случва се и човек да подходи отговорно към спазването на това правило, но останалите започват да го поздравяват предварително. В този случай трябва да си кажете молитва и да помолите Бог „да живее и да оцелее във всеки“.

Не можете да го направите и по-късно

Също така не си струва да отлагате празника за неопределено време. Тъй като в такъв случай просто нищо няма да се сбъдне. В края на краищата на този ден вашият ангел-пазител слиза на смъртната земя, както и всички души на вашите предци. Те го правят с причина. Хората вярват, че „записват“ всичко, което чуят.

Затова се опитайте да се придържате към поне основен набор от ритуали през деня си. Първо, приемете всички поздравления, не забравяйте да си пожелаете нещо и духнете свещичките на тортата от сърце.

Без контакт със света на мъртвите

Преди рождения ден в никакъв случай не трябва да ходите на гробището. Не можете да отидете на погребение, както и да си спомните мъртвите. Трябва да основавате бъдещата си лична година на енергията на постиженията, енергията на живота. Без вибрации на смъртта.

Не вземайте заеми, не давайте пари назаем

Ако не искате да задлъжнявате през цялата година, тогава не вземайте пари назаем преди рождения си ден!

Вие също не можете да заемате на никого. Предците вярвали, че по този начин давате на някого собственото си финансово благополучие, както и късмета си в бизнеса за всичките 365 дни.

Изхвърляте боклука

Почистете на следващия ден – след края на празника. Според знаците, когато изхвърляте боклука на празник, вие символично отнемате собственото си щастие от живота.

Игнорирайте бъркотията

До важна дата е най-добре да започнете да се подготвяте месец предварително. И трябва да се състои в максимално почистване на физическото пространство около вас. Опитайте се да поддържате реда в къщата, да се отървете от боклука, да структурирате всичко на работното място.

Да игнорирате някои свои мисли

Трябва да разберете какво точно спъва постоянно вътрешното ви развитие? Какви мисли те карат да се страхуваш? Защо не можете да продължите напред, какво точно блокира енергията ви през цялото време? Езотериците съветват да напишете „неприятностите“ на листа 7 дни преди „датата X“. Тогава просто изгорете списъка.

Преди рождения си ден направете списък на собствените си постижения и победи, постигнати през годината. Опитайте се да запишете поне 30 точки. Благодарете си за всичко. И колкото може повече такива точки. В противен случай просто мечтите ви ще останат мечти.

Забравете за думата „не“

Просто не приемайте никакви поздравления с частица „не“ във формулировката.

Нека хората ви пожелават „да сте здрави“!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?