img
Home / КЛЮКАРНИК / Какво се случва със Софи Маринова, пее с потрошена ръка

Какво се случва със Софи Маринова, пее с потрошена ръка

/
/
/
901 Views

Софи Маринова не спира да търчи по участия. Ромската перла е все по-търсена и желана на сцената. Наскоро певицата изви глас в елитен столичен клуб заедно със сина си Лоренцо.

Феновете обаче са ужасени, че певицата ходи по участия с гипсирана лява ръка, научи ko4. Според близки до ексцентричната изпълнителка ръката й била потрошена от съпруга й Гринго, след поредния скандал.

Етрополската звезда била разделена с мъжа си от няколко седмици именно заради фрактурата, която той й причинил.

Припомняме, че двамата с Тодор Давидов, по-известен като Гринго се взеха на пищна церемония на 24 март тази година.

Певицата и близо 10 години по-младият й съпруг поканиха много гости на тържеството си, а Софка бе в уникална рокля на дизайнерката София Борисова.

Още преди официално да се врекат един в друг, поп фолк дивата бе споделила, че с Гринго са доста темпераментни, много се ревнуват и дори си разменят физически „ласки”.

Вероятно сега е един от тези луди скандали, при които Гринго не само е изревнувал, но и нанесъл удар на половинката си.

Но неприятностите в личния живот на изпълнителката са разнежили сърцата на феновете й и те решили да повдигнат самочувствието й, пише Пик.

А това се случва по най-древния и изпитан метод-с пари. Засега младата булка не унива и продължава да се усмихва широко на многобройните си участия.

Но със сигурност темпераментната Софи Маринова преживява трудни моменти.Но най-силната й опора си остава сина й Лоренцо. В Студентски град, където двамата имаха участия, той бе налазен от много фенки, след като изпя песните си.

kliuki.ws

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!