Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Какво се случва с Гарелов? Журналистът заваля думи в „Шоуто на Слави“, нищо не му се разбира
Какво се случва с Гарелов? Журналистът заваля думи в „Шоуто на Слави“, нищо не му се разбира
Какво се случва с Гарелов? Журналистът заваля думи в „Шоуто на Слави“, нищо не му се разбира

Какво се случва с Гарелов? Журналистът заваля думи в „Шоуто на Слави“, нищо не му се разбира

Какво се случва с журналиста Иван Гарелов? След участието на мистър „Панорама“ в „Шоуто на Слави“ преди два дни плъзнаха тревожни слухове за здравословното състояние на дългогодишния телевизионер, научи КОЧ.

По време на близо 15-минутното гостуване при Трифонов по повод задълбочаващите се, според шоуто, проблеми с ромите, от изказването на Гарелов почти нищо не се разбираше. Речта му беше накъсана, думите се сливаха, наложи се водещият на няколко пъти да репликира с „Моля?“ и „Какво?“, за да установи какво се опитва да каже събеседникът му.

Мнозина допуснаха, че е мистър Панорама кара грип с тежка хрема, но имаше и коментари, че 75-годишният журналист страда от неврологичен синдром, който е увредил речта му.

Той на няколко пъти в последните години беше приеман в болница, претърпя и драматичен инцидент, при който счупи 5 ребра. Все пак успя да стане ясно, че според Гарелов, за да се реши проблемът с циганите, са необходими строги и крайни мерки, защото иначе всеки момент ще настъпи гражданска война с българите.

Наред с апокалиптичната картина, която журналистът обрисува, той направи и няколко доста причудливи изказвания, като например да посочи водещия на „120 минути“ Светослав Иванов като умен и образован ром, който е успял в професията. Това абсурдно твърдение шокира Слави и той дори не успя да реагира и предпочете да замълчи, давайки си сметка, че на Гарелов явно не му е добре.

Гостът му дори си въобрази, че Светльо Иванов сам бил изтъкнал този факт от ефира на предаването си, което всъщност никога не се е случвало, защото просто не е вярно.

На фона на общото му състояние обаче надали някой би му се разсърдил, защото вече е на възраст, на която болежките и неразположенията стават все повече. Почитатели на журналиста се надяват да се възстановява бързо и оплакванията му да не са сериозни.

Източник: ХотАрена

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Тодор Тодоров

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook