img

Какво ще се случи в „Откраднат живот“, 7 сезон?

/
/
/
127 Views
loading...

Д-р Огнянова се влюбва в героя на Иван Юруков

Може ли бебе да се извади от утробата на майка си, да му се направи мозъчна операция и послед да се върне в корема, за да бъде доизносено? Точно това прави Иван Юруков в новия 7-и сезон на „Откраднат живот“. Операцията е успешна – пише в. „Уикенд“.

Като ново попълнение в новия сезон на медицинската драма Иван Юруков е истински магьосник. Героят му е неврохирург, а когато актьорът потърсил съвет от специалист как да се държи пред камерата, получил отговор: „Задължително трябва да бъдеш ироничен, нахален и самоуверен“.

Юруков последвал този съвет. От неговия герой се очаква да бъде поредната, дано и последна, любов на изоставената от Юлиан Вергов д-р Зорница Огнянова.

Една от най-впечатляващите операции, които ще извърши, пък ще е на бебе, ранено в утробата на майка си от своя баща, който я прострелва в корема. Най-изумяващото е, че след интервенцията връщат детето в утробата. Актьорът твърди, че това вече е правено в реална българска болница. Случаят преди време бил отразен в медиите.

Освен това събитие, в сериала има и много други любопитни истории, които ще минат под мотото „Любовта лекува“. Първата е местенето на екипа в нова болница. Това е частната „Св. Анастасия“. Тя се разполага на двойно по-голяма площ в сравнение със старата „Св. Кирил“. Кабинетите се простират на два етажа, а декорите са точно копие на най-съвременните манипулационни и операционни в света.

razkritia.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!