Home » ЗА ДАМИТЕ » Как да намерите принца сред жабите в онлайн пространството
Как да намерите принца сред жабите в онлайн пространството

Как да намерите принца сред жабите в онлайн пространството

Заредете се с търпение, съветва ko4.

Причините една жена да прибегне до онлайн запознанства са много. И ако вие сте сред тях, трябва да се въоръжите с голямо търпение и ловкост, защото напук на общите приказки, че „онлайн е по-лесно“, всъщност не е. Анонимността дава възможност за куп измами, създаване на грешни представи и за маскирането на много жаби като принцове.

А всяка жена търси принц, нали?

Е, преди да откриете принца и да се впуснете в морето от жаби трябва да сте здрава, щастлива и да се чувствате пълноценна. Този тип жени привлича такъв тип мъже! Ако енергията, която излъчвате е плаха и безжизнена, ще съберете край себе си мъже, които са такива или които са хищници, привлечени от „жертви“.

Трябва да се научите да се ориентирате в полето от жаби, за да намерите своя принц

Жабите обичат нещастната, „счупена“ любов и мога да помиришат вашите страхове, ниска самооценка и нерешителност отдалече. Те се хранят от това – депресията, липсата на любов към вас самата, несигурността ви, личната драма. Ако в момента изпитвате някое от тези токсични чувства към себе си или не сте в добро състояние на духа, по-добре отложете плуването в мътните води на онлайн запознанствата. Жабите ще ви надушат, ще ви полазят и само ще задълбочат вашата собствена несигурност и ще ви накарат да се чувствате по-зле и с разбито сърце отново. По-добре първо излекувайте сърцето си, въоръжете се с търпение и чак тогава се потопете в чата.

А ето и няколко съвета как да привлечете достойния мъж, който ви заслужава:

1. Оставете стария багаж пред вратата

Наранени сте от предишна връзка? Не се поддавайте на емоциите. Затворете напълно страницата, излекувайте се и тогава търсете друг. Ако от една травма скочите в друга връзка, ще си домъкнете стария багаж и няма да можете да изплувате.

2. Жабите мразят светлина

Като нощни създания те предпочитат тъмнината. Колкото повече се грижите за себе си и блестите, толкова по-голям шанс има да отблъснете тези създания. Излъчвайки оптимизъм и самоувереност вие ще изплашите всички субекти, които не притежават тези качества. И вашата собствена светлина ще освети 1-2 принца, които са останали в „блатото“.

3. Не прибързвайте

По-добре сама, отколкото в лоша връзка. Ако попадате само на жаби, не правете компромис накрая в името на това да имате връзка. Вземете си почивка от чата и си прочистете главата. После като съберете стил и търпение, опитайте отново.

4. Бъдете реалисти

Не вярвайте в приказки! Ако целунете жабата, тя няма да стане принц! Не се задоволявайте с жаби и не си мислете, че можете да ги промените. Търсете своя принц до последно!

tialoto.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?