Home » ЗА ДАМИТЕ » Как страдат различните зодии
Как страдат различните зодии
Как страдат различните зодии

Как страдат различните зодии

Романтичните връзки не винаги са лесни. Понякога трябва да изпитвате трябва да оставите някой, който ви е наистина скъп и по този начин да се нараните.

Когато човек страда, се държи по различен начин и опитва някак да преодолее болката си. Астролози са установили, че има връзка между това как минаваш през трудностите и зодиакалния ти знак. Проверете как реагира всяка зодия на тежките емоционални удари.

Овенът се опитва да мисли по-малко за неприятностите и повече – за доброто. Това му помага бързо да излекува раните си. Може да изглежда, че представителите на този знак са нестабилни в чувствата си, но в действителност те са достатъчно силни да се справят с трудностите.

Телецът страда от емоционални рани повече, отколкото би искал, и доста по-дълго, отколкото показва на останалите. За да се справят с болките си, те се опират на работата или други полезни неща, с които се занимават. Важното е да занимават с нещо съзнанието си. Телците обикновено са добре финансово и понякога опитват и с лечебната сила на пазаруването.

Близнаците могат да превърнат всичко във вълнуващо приключение и любовна драма. Това не означава, че те изобщо няма да страдат – ще го направят, а може би дори ще го покажат. Но краят на романтичните взаимоотношения за тях е далеч от края на живота. Това дори не е събитие, от което могат да се откажат от веселбата и радостта.

Раците са уязвими. Те не се колебаят да покажат чувствата и страданието си. Това поведение понякога води до неочаквани, но приятни резултати: бързо намират човек, който иска да ги утеши, подкрепи.

Лъвовете не обичат да показват болката си, затова се опитват да не споделят преживяванията си. Ако го направят, то ще гледат да изглеждат добре в очите на другите. През най-трудните си моменти, те минават сами, а понякога това е много трудно.

Девите преживяват много трудно завършването на романтичните взаимоотношения, защото те се влюбват само в най-достойните според тях хора и чувствата са силни и дълбоки. Прекъсването на връзката с любим човек за тях може да бъде като бедствие. Но представителите на знака са силни в духа и се справят и с този тест. Правят го благодарение на желанието да възстановят реда в живота си.

Везната се стреми да открие причината за случилото се. Мислейки за случилото се, представителите на знака осъзнават грешките си – макар че понякога преувеличават значението им. Основното нещо при Везните е да осъзнаят, че не трябва да се занимават със самокритика, а да поемат отговорност за случилото се.

Скорпионите са способни да възприемат любовта като естествена част от живота. Те са наясно, че тя е съпътствана от много страдание. Скорпионите обаче рядко осъзнават грешките си и почти никога не си вадят изводи от края на една връзка. Понякога те се обграждат с хора, които да им помогнат да преодолеят болката си,

Стрелецът рядко страда дълго време поради любовно разочарование: обикновено има по-интересни неща за него. Но това не означава, че представителите на знака нямат опит. Гордостта не позволява на Стрелците да стоят дълго време отхвърлени или да оплакват изневяра от любимия човек. Все пак има и случаи, при които представителите на този знак страдат – това обикновено е, когато осъзнават, че връзката въпреки всички усилия, просто не се е получила.

Козирозите се опитват да останат спокойни или поне да изглеждат такива пред останалите, убеждавайки ги, че всичко всъщност предварително е планирано от тях. Представителите на знака се опитват да изтрият неприятните събития от паметта си, но понякога спомените ги преследват с години. Те все пак знаят как да се оттеглят с достойнство.

Водолеите създават впечатлението, че са уязвими и чувствителни, но всъщност могат да третират всички проблеми много спокойно и хладно. Романтичната сфера не е изключение. Водолеят ще тъгува. но това няма да му пречи на новите запознанства и флиртове. След като преодолеят чувствата си, те виждат много неща доста по-ясно.

Рибите преживяват трудно любовните провали, но са силни по характер. Проявлението на страданието им може да е различно и много продуктивно. Те винаги ще са готови да подкрепят всеки, който има нужда. Ако някой им каже, че проблемите им са пресилени обаче, трябва да е наясно, че ще усети най-свирепия им гняв./jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?