img
Home / КЛЮКАРНИК / Кали: Стига толкова компромиси!

Кали: Стига толкова компромиси!

/
/
/
130 Views
loading...

Кали все още трепери, когато излиза на сцената, научи ko4.

Кали спира да прави компромиси. Това разкри поп фолк изпълнителката. Певицата заяви категорична позиция за творческата линия, която смята да следва оттук нататък в музикален план. „Аз претърпях много голяма метаморфоза в професионален план – реших, че няма да правя никакви компромиси повече с музиката и ще стоя далече от нещо, което не ми харесва, ако ще да е топ комерсиално.

Ако е комерсиално и на мен ми харесва, супер, но да изпея нещо, което просто да е модерно, но да не отговаря на моя натюрел като певица – няма повече да правя такива компромиси, защото 20 години съм Кали, 28 съм певица, стига толкова компромиси“, споделя поп фолк изпълнителката, пише planeta.tv.

Кали е на мнение, че ние като балкански народ имаме нужда от по-мелодично звучене, от нещо, което да ни жегне. „Поп-фолкът може да бъде мелодичен и модерен, без да бъде рап. И ето Денис Теофиков е пример как може да си хем мелодичен, хем модерен“, споделя певицата. Тя не крие, че се отказва да прави комерсиална музика на всяка цена.

„Ние правим песни, а дали ще станат хит, определят хората. Аз казвам, че се отказах да правя комерс на всяка цена, предпочитам да правя добра музика. Наистина не ги уцелвам, нямам никакъв усет. Например Галена и Емануела имат безпогрешен усет за хит. Друга енергия имам аз към музиката. Виж, за баладите имам усет, нямам слаба балада, нито една, такава, дето да мине между капките, всички са ми удар, но за бързите песни усет нямам, дано ми се случи“, казва още поп фолк изпълнителката.

Кали е напълно откровена и за това, че напоследък има доста голям интерес към това, че ходи на участия със своя бенд БМХ. „Много е вълнуващо, аз треперя все едно никога не съм излизала на сцена“, споделя певицата. Кали допълва, че за самата нея това е едно ново предизвикателство, което истински я зарежда.

Разкрития.ком

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!