Горещи новини

Камелия изплака истината за бебето си в ефир: Бях на ръба!

Камелия изплака истината за бебето си в ефир: Бях на ръба!

Поп фолк дивата Камелия се реши. Тя най-сетне се изправи и обяви в ефир, при това в национален, истината за най-голямото си щастие – своето бебе с Цветин.

В предаването на Николаос Цитиридис Ками започна именно с това – с огромния брой хора у нас, които не могат да станат родители по нормален начин.

Да, Камелия не проговори директно за сурогатството, но каза достатъчно. Като това, че държавата ни трябва да помисли и да въведе закон за такова родителство, каквото отдавна вече има дори в наша съседна държава.

„Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?!

Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България. Та нали именно от деца имаме нужда, за да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен“, пита Камелия.

Самата тя не скри, че след 15-годишна тежка битка за дете, която не можела и не можела да спечели, е била на дъното много пъти.

„Изпитала съм всички възможни чувства на света – от краткотрайна радост и надежда, през отчаяние и мъка, до злоба и завист дори, а след това и до депресия. Всичко. Но не се отказах. Никога не се отказах, защото това винаги е било най-голямата ми мечта“, сподели певицата, която заедно с Цветин ще посрещнат първата си Коледа с Баян.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Камелия изплака истината за бебето си в ефир: Бях на ръба!"

Какво мислите?