Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Камен Воденичаров лети на крилете на нова любов – папарашки СНИМКИ с новата му половинка
Камен Воденичаров лети на крилете на нова любов - папарашки СНИМКИ с новата му половинка

Камен Воденичаров лети на крилете на нова любов – папарашки СНИМКИ с новата му половинка

По всичко личи, че Камен Воденичаров отново лети на крилете на любовта. Това е повече от видно, когато е в компанията на новата си изгора.

Побелелият шоумен бе засечен на обяд с красив млад брюнет. Бившият кукувец сияеше на масата и определено имаше защо – хубавецът срещу него го гледаше мило с топлите си очи, а от време навреме облизваше сластно устните си с език.

Двамата си бяха поръчали най-хубавото от менюто и докато беседваха, слагаха по някоя

хапка в устите си. По едно време Камен извади телефона си и показа на компаньона си нещо, което разпали плам на лицето му. Двамата се наслаждаваха дълго на малкия екран, а за да вижда по-добре, „бате” Кацко сложи и диоптричните си очила.

Бившият кукувец вече е на 57 години и е напълно разбираемо, че има проблеми със зрението. Меракът му обаче си е все така като на младеж, категорични са мъжете от обкръжението му.

В топлия юнски ден актьорът от „Ку-ку, „Каналето” и „7/8 ТВ” бе облечен с карирана риза и дънки, а на ръката му проблясваше скъп часовник. Макар да палеше цигара от цигара в заведението, не близна и капка алкохол. Накрая плати цялата сметка, както подобава на джентълмен, извел гаджето си на обяд, а остави и щедър бакшиш.

Според запознати сметката му е била около 100 лв.

Новият вдъхновител на Камен Во е пълно копие на голямата му любов Марко Бонев. Напетият бургазлия, с когото шоуменът делеше покрив и постеля през 90-те, прилича на грохнал старец и към днешна дата живее в хоспис. Някогашният секс терминатор грохна преди няколко години, след като получи инсулт.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?