Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Като братче и сестриче! Яна Маринова гордо показа порасналия си син – голям хубавец е! (СНИМКИ)
Като братче и сестриче! Яна Маринова гордо показа порасналия си син - голям хубавец е! (СНИМКИ)

Като братче и сестриче! Яна Маринова гордо показа порасналия си син – голям хубавец е! (СНИМКИ)

Чаровната и много амбициозна актриса Яна Маринова рядко говори за личния си живот. Сега обаче не само че сподели с почитателите си къде и с кого се намира, но и показа порасналия си син Никола, който е от първия й брак.

Двамата са на пътешествие във Великобритания, където се наслаждават на културни мероприятия – театри и мюзикъли, попивайки от културата на Острова.

Яна Маринова и Никола

Звездата от „Стъклен дом“ прилича повече на по-голяма кака на сина си, отколкото на негова майка.

Безспорно „вина“ за това има безупречната момичешка фигура на Яна и пълната липса на грим в живота, което я прави невероятно естествена и красива.

Яна със сина си

„Когато се снимаш с майка ти, има опасност тя да те издебне и да те нацелува пред хората! ???? Ами какво да правя, като се налага аз да си хвана самолета от България, той от където е по света в този момент и да се срещнем в Лондон, за да гледаме представления.

Мога само да се надявам, че един ден, като се наскита на воля, ще се върне в хубавата ни страна и ще удари едно рамо да стане още по-хубава за мен, за себе си и за колкото се може повече смислени човеци наоколо… ????

Ако ли пък не – където и да е по планетата!“

Това написа актрисата под снимка, на която целува Никола по бузата. Последваха стотици комплименти от почитатели, които отбелязват колко много си приличат двамата и колко младолика е Яна (която всъщност тази година навърши 45).

Яна Маринова със сина си

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?