img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / Качествен суроватъчен протеин Animal Whey

Качествен суроватъчен протеин Animal Whey

/
/
/
285 Views

Ходите ли на фитнес и искате ли да постигнете релефно и добре оформено мускулесто тяло?

Тогава се нуждаете от суроватъчен протеин, който е градивният елемент на мускулатурата. Ето защо сега ще Ви запознаем с Animal Whey на производителя Universal в Healthstore. Ще разберем съдържа ли някакви мазнини и кога е удачно да го приемаме? Необходимо ли е спазването на определен хранителен режим за максимална ефективност?

Какво е съдържанието на мазнините в този вид суроватъчен протеин Animal Whey

Специалната преработка и технология за извличане на суроватъчния протеин от всички останали хранителни вещества позволява създаването на хранителна добавка, която изключително добре е изчистена или с минимално съдържание на допълнителни съставки. Това позволява получаването на ефективни резултати и запълването на нуждите на организма от отделни елементи. Animal Whey е един такъв протеинов бленд, който предимно се използва от силовите спортисти, като щангисти, културисти, силови атлети.

Продуктът е добър още, поради наличието в него на храносмилателните ензими бромелаин и папаин, спомагащи за подобреното усвояване. Именно поради успешната технология на разделяне и извличане на отделните съставки, този суроватъчен изолат е с ниско съдържание на мазнини от само 1,5 гр.

Кога трябва да се приема

С оглед на това, че организмът има най-много нужда от хранителни запаси и най-вече протеинови елементи след тренировката, то експертите препоръчват приема на Animal Whey след приключване на физическите активности за деня. Препоръчително е вземането на доза и половина, измерена чрез специалната мерителна лъжичка. Когато сте в почивен ден, същата доза може да се приема по всяко време на деня, разтваряйки я в мляко или вода в количество около 350 мл.

Ето няколко от ползите при приема на Animal Whey:

помага при възстановяване след тежки и изморителни силови тренировки;
ускорява мускулния растеж;
спомага за увеличаване на чистата мускулатура и намаляване на излишните мазнини;
добра усвояемост от организма;
разнообразие от вкусове – ванилия, бисквити, сметана, шоколад.

Трябва ли да бъдем в хранителен режим

За най-добра ефективност при изгаряне на излишните мазнини и натрупването на чиста мускулна маса е необходимо спазването на подходящ хранителен режим. Поради ниското съдържание на мазнини и калории, както и наличието на споменатите по-горе храносмилателните ензими, Animal Whey е изключително подходящ за прием съвместно със спазването на подходяща диета за максимални резултати.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook