img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Качеството на парфюмните тестери е гарантирано

Качеството на парфюмните тестери е гарантирано

/
/
/
350 Views

Наличието на парфюми тестери в големите козметични магазини е едно изключително преимущество за клиентите – чрез тях те лесно биха могли да добият реална представа относно аромата и качеството на всеки един от предлаганите парфюми.

Макар и често да се ръководим от препоръките на приятели, близки, че и на самите служители и консултанти в магазина, не бихме могли да вземем обосновано решение дали да си купим даден аромат, ако преди това не сме усетили благоуханието му. Това е и именно ролята на парфюмите тестери – да ни убедят в трайността на аромата и да ни помогнат да проверим дали съответната есенция ще приляга на вкуса ни и собствения ни стил.

Това, че разчитаме на парфюмите тестери, за да направим информиран избор при закупуването на парфюм, определено следва да ни посочи, че съдържанието им е автентично и по нищо не се различава с това в бутилките, предназначени действително за продажба. Марките и брандовете, както и дистрибуторите, предвиждат артикули, които да послужат именно за тестери в магазините – по този начин клиентите имат възможността от първа ръка да се уверят в съвършенството на конкретния аромат. Битува съмнението, че парфюми тестери се отличават по качество и съдържание от парфюмите с опаковка – това никак не отговаря на действителността.

Именно защото съдържанието на двата вида продукти е идентично, затова и много от дистрибуторите предлагат парфюми тестери за продажба – цената е по-ниска в сравнение с останалите, защото често се спестяват опаковки и капачки. Нека не забравяме, че, закупувайки даден продукт, ние заплащаме не само неговото съдържание, но и всички прилежащи му елементи – в това число влизат и опаковката, и капачката, и дизайна на самата бутилка.

Важно е за клиентите да знаят, че това, че един тестер пристига в картонена бяла кутия без характерните за марката надписи и дизайни не го прави с по-лошо качество или различен по какъвто и да е начин. Тези артикули са в транспортен вид, тъй като са предвидени за излагане на магазинерските щандове.

Търговците често ги предлагат и за продажба, което е един шанс за всички любители на качествената и маркова парфюмерия да се сдобият с аромат, който веднага да се превърне в техен любим. Знаем, че обичта ни към изтънчените ароматни есенции не среща граници, но твърде често следва да съобразим и финансовата страна на въпроса.

Знаейки, че закупуваме същото качество на по-добра цена, следва да захвърлим всички свои предразсъдъци и да си подарим едно незабравимо ароматно изживяване.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook