Горещи новини

Кейт Мидълтън болна от рак – Видео с изявлението, лично от нея

Keit Midyltyn bolna ot rak

Кейт Мидълтън е с рак ! Шокиращата новина съобщи самата тя. В момента тече лечение и е подложена на химиотерапия.

В емоционално видео съобщение, в Уиндзор в сряда, тя разкри, че новината е дошла като „огромен шок“.

Черната вест дойде дни след като Кейт беше видяна да се усмихва с принц Уилям, докато излизаха от любимия си селскостопански магазин близо до дома им в Уиндзор.

Говорейки от пейка, заобиколена от нарциси и цъфнали дръвчета, тя каза: „Отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя.

Както им казах, аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се фокусирам върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам.

В моя ум, тяло и дух.

Да имам Уилям до мен също е страхотно. Той ми дава увереност. Както и любовта, подкрепата и добротата, показани от толкова много от вас. Това означава толкова много и за двама ни.

Ракът на Кайт беше открит едва след като тя претърпя тежка коремна операция в The London Clinic през януари.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

След диагнозата на краля: Ето какво следва за престолонаследник №1

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

От двореца Кенсингтън заявиха, че няма да споделят подробности за това какъв вид рак има принцесата или в какъв стадий е. И помолиха хората да не спекулират.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кейт Мидълтън болна от рак – Видео с изявлението, лично от нея"

Какво мислите?