img
Home / СВЯТ / Кийли имаше огромен корем, мислеше, че е бременна, но три теста се оказаха отрицателни, а истината зловеща (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Кийли имаше огромен корем, мислеше, че е бременна, но три теста се оказаха отрицателни, а истината зловеща (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

/
/
/
789 Views

Шокиращи снимки показват трансформацията на една жената, която си мислела, че е бременна, но след 3 отрицателни теста, истината се оказала още по-зловеща.

28-годишната Кийли от Суонзи казала от лекарите, че е бременна – но три теста се оказали отрицателни.

Жената умело отбягвала въпросите на приятелите си кога трябва да роди. Въпреки това коремът ѝ продължавал да расте. Всъщност истината зад това наддаване се оказала далеч по-зловеща.

Оказало се, че в корема на Кийли наистина расте нещо, но това не било ембрион, а масивна киста на яйчника, която тежала колкото седем новородени бебета, или 26-килограма.

„Забелязах колко трудни са дори прости неща като каране на кола или ходене по стълбите. Премахването на буцата ми върна живота – не мога да благодаря на хирурга ми достатъчно“, разказва Фавел.

Промените в тялото на Кийли започнали пред 2014 г.

„Винаги съм била пълна, но в течение на няколко години постепенно коремът ми порасна страшно много. Не можех да разбера на какво се дължи това. Хранех се здравословно и се упражнявах, но коремът ми бавно стана все по-голям и по-голям.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook