img
Home / КЛЮКАРНИК / Киро Скалата удари дъното: Бръмчи с кола за 2 бона на женския пазар (СНИМКИ)

Киро Скалата удари дъното: Бръмчи с кола за 2 бона на женския пазар (СНИМКИ)

/
/
/
935 Views

Киро Скалата върви стремглаво надолу и вече няма и помен от някогашния плейбой, който демонстрираше завидни финансови възможности.

Изглежда, че продуцентът, водещ и бодибилдър, чието истинско име е Кирил Вълчев, вече е въздух под налягане, предаде в. „ШОУ“. Факторите, доказващи падението на Скалата, са не един или два. За начало ще започнем с визията му. Водещият определено е загубил форма и е позаслабнал и, ако някой случайно реши все пак да го нарече „крал на силата“, то би прозвучало по-скоро пародийно, защото няма и следа от респектиращите мускули на атрактивния бодибилдър.

Киро СкалатаНяма как огромно впечатление да не ни направи и автомобилът, управляван от Скалата.

Допитахме се до опитни автомонтьори за колко може да се продаде въпросният черен мерцедес. Оказва се, че цената му е около 2 бона, пряко сили с няколко стотачки отгоре. Това ни най-малко не отговаря на имиджа и реномето, които продуцентът активно се опитва да демонстрира в светските среди. И накрая, но не на последно място е местоположението, на което засякохме бодибилдъра. Видяхме го там, където най-малко бихме очаквали да срещнем персонаж със статут на светски тигър, а именно на Женския пазар. Уловихме Киро в момент, когато се бе запътил към сергиите с домати. Скалата се сля с тълпата, напазарува си зеленчуци на оферта и ги прибра във возилото.

Кирил Вълчев на женския пазарИзглежда, че за капак на всичко жена му е започнала да го кара да домакинства вкъщи.

Вероятно заради това бодибилдърът е заслабнал – просто няма достатъчно време за себе си. Все още обаче хваща окото, но не и на златотърсачките, които са го преследвали цял живот. Сега, щом го видя в каква кола се качва, всички те подпалват с 300 км/ч. А самият Кирил се е отдал на съвсем различен от досегашния му живот и вече не парадира с вещи. Намерил е жената, която го обича истински, и си гледат детето без излишна суета и далеч от светското общество.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook