Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Клиенти на Кремена Халваджиян потресени от заведението ѝ
Клиенти на Кремена Халваджиян потресени от заведението ѝ

Клиенти на Кремена Халваджиян потресени от заведението ѝ

Тези дни Кремена Халваджиян навърши 54 лета и, разбира се, типично в неин стил, купонът трябваше да е помпозен.

Както винаги, той бе ситуиран в заведението й, където присъстваха всичките им колеги и приятели с Маги Халваджиян. Смее ли някой да не отиде… ще му сложат „черен печат“.

Винаги Кремена се е опитвала да се изхвърля и да се прави на голЕма звЕзда, докато всъщност звездата в семейството им е Магърдич. Без него тя можеше и да е редова шивачка в някой цех, но винаги той е бил по-обраният откъм помпозност и показност.

Докато Вип-гостите се късат да хвалят арменската съпруга всяка година, то днес гръмна страшна бомба, хвърлена от клиенти на стилистката. Клиенти на заведението й, които разкриха две неща – погледнат ли я, се смразяват, а проговори ли, става страшно. И не, защото е глупава, не е. А, защото се държала толкова надменно с „простолюдието“, че било отвратително.

„Хора, не стига, че тази Кремена се е наблъскала с всичкия възможен ботокс, който може да намери – вижте я на живо, мяза на мумия – ами ако не те познава лично, те гледа надменно и с пренебрежение. Само пък да посмееш да си отвориш устата за нещо, което не ти допада в поръчката, ужас!… Не знаем за коя се мисли, но ако не беше мъжът й, нямаше да има и кой да я заплюе“, недоволстват клиенти, които се заричат, че повече няма да стъпят там.

Източник: Клюки

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?