Клипче с Камелия отпреди 33 години хит в мрежата! Никой не може да я разпознае ВИДЕО

Klipche s Kameliq otpredi 33 godini ]hit v mrejata

В социалните мрежи се завъртя любопитно видео на Камелия, което е направено преди да стане една от големите звезди на попфолка. На кадрите я виждаме с черна коса да изпълнява едни от най-големите сръбски хитове на онова време. 

Изпълнителката на хита „Луда по тебе“ се зарадва на ретро клипчето и сподели подробности къде и кога е направено то.

Певицата се върна назад в спомените си и разкри, че лентата е запечатала момент от сватбено тържество, на което е пяла преди близо 33 години.

“Това съм аз през 1991 година на сватба. Така започна всичко. Благодаря на всички, с които започнах тогава. Дали пак да не събера банда? Какво мислите?” – написа певицата, шервайки видеото.

Изпълнителката е неузнаваема. Вижда се, че по това време Камелия е с тъмни коси и се изявява заедно с оркестър. Няколко години по-късно вече изгрява звездата й, след като подписва договор с “Пайнер”.

Лайковете и коментарите, които събира видеото от първите изяви на певицата, са стотици, а феновете не крият голямата си изненада. Някои предлагат наистина тя да сформира отново свой оркестър, други сипят суперлативи за начина, по който изглежда и подчертават, че винаги е била харизматична дама.

Камелия започва в началото да пее сръбски песни и дори в нейните си проекти внася тази нотка на сръбско звучене и изпяване, което я прави различна от колежките й в бранша./show.blitz.bg

Твоят коментар

Be the first to comment on "Клипче с Камелия отпреди 33 години хит в мрежата! Никой не може да я разпознае ВИДЕО"

Какво мислите?