img

Кметски син бил в основата на разбитата в Шумен лихварска мафия

/
/
/
334 Views
loading...

При провелата се по-рано днес мащабна полицейска акция в Шумен е бил арестуван кметски син. Той е закопчан за лихварство в Шумен. При претърсване в имота на 33-годишния Адил Ахмедов в село Лятно, където баща му е кмет, са открити над 30 банкови карти с пин кодовете, 11 чужди лични карти, както и нотариални актове на имоти.

В три тефтера са били вписани имена на лица и различни суми. Намерени са и мобилни телефони, различни златни накити, оръжия и превозни средства. В жилището полицаите намерили и близо 30 000 лева. 33-годишния мъж е задържан за 24 часа в полицейското управление в Шумен.

„Скоро такава мащабна лихварска дейност на територията на област Шумен не е имало. Лицето, за която е била информацията, че извършва банковите сделки, е съдействало на досъдебното производство. Като е признал и ги е насочил към определени факти и обстоятелства”, заяви окръжният прокурор Маргарита Георгиева, цитирана от Нова телевизия.

Кметски син бил в основата на разбитата в Шумен лихварска мафия Кметски син бил в основата на разбитата в Шумен лихварска мафия Кметски син бил в основата на разбитата в Шумен лихварска мафия Кметски син бил в основата на разбитата в Шумен лихварска мафия

Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!