Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Кои са сатанинските дни? Петте най-опасни дати на юли 2023 :
Кои са сатанинските дни? Петте най-опасни дати на юли 2023 :

Кои са сатанинските дни? Петте най-опасни дати на юли 2023 :

Юли 2023 обещава да бъде повратна точка в живота ни. Този месец ни очакват пет опасни дати, известни като „ сатанинските дни “. 

Тези числа – 2, 10, 17, 25 и 31 юли – имат особена енергия и могат да ни повлияят много негативно. Въпреки това, осъзнавайки възможните опасности, можем да предприемем действия и да избегнем неприятности

Какво представляват сатанинските дни

Сатанинските дни получават името си от връзката си с древногръцката богиня Хеката, която се свързва с магия, мистерия и кръстопът. Хеката също се свързва с луната и магията и нейната енергия е особено силна по време на променящите се фази на луната. През юли 2023 г. Дните на Хеката ще бъдат точно на посочените дати.

За успешното преодоляване на тези опасни периоди е важно да знаете какво да правите и какво да избягвате. Някои езотерични практики могат да ни помогнат да управляваме енергията и да преодолеем негативните влияния.

сатанински дни юли

Сатанински дни 2023 през юли: петте най-опасни дати от месеца

Първият сатанински ден е 2-3 юли. През този период се препоръчва да се избягват значителни промени и рискове. Вземането на решения може да доведе до неблагоприятни последици поради влиянието на лунната енергия. Тази фаза на луната обаче е благоприятна за укрепване на съществуващите връзки и връзки. Също така, това време е подходящо за саморазвитие и вътрешен растеж, така че се препоръчва активно да се занимавате с личностно развитие.

Следващият сатанински ден е 11-12 юли.

През този период ни очакват по-интензивни емоционални прояви. Трябва да обърнем внимание на интуицията си и да изберем съзнателен подход. През този период се препоръчва да се практикува изчистване от негативна енергия и освобождаване от стари модели на поведение. Също така е благоприятен момент за проява на творчество и себеизразяване.

17 юли се пада на следващия сатанински ден.

По това време се препоръчва да се обърне внимание на дълбока медитация и съзерцание. Този период е благоприятен за работа върху вътрешното развитие и духовното израстване. Почивката и релаксацията също са важни аспекти на този период, тъй като тялото се нуждае от почивка и възстановяване.

25-26 юли е следващият сатанински ден.

По това време не се препоръчва да започвате нови проекти или начинания, тъй като те могат да доведат до провал или негативни последици. Медитацията и работата върху себе си са благоприятни през този период. Трябва също така да ограничите интензивната физическа активност и да внимавате, тъй като тялото може да бъде по-уязвимо.

Последният сатанински ден от юли се пада на 31-ви . През този ден е особено важно да контролирате мислите и действията си, за да избегнете необмислени действия. Препоръчително е да се въздържате от пиене на алкохол, да избягвате контакт с токсични хора и да не се поддавате на провокации. Това време е благоприятно и за самонаблюдение и освобождаване от пречките и грешките по пътя ни.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?