Горещи новини

Кой е мъжът до Цветанка Ризова? Оказа се много успял

Кой е мъжът до Цветанка Ризова? Оказа се много успял

От 2 години насам тв водещата Цветанка Ризова е щастливо обвързана със столичния адвокат Красимир Недев.

Двамата живеят на семейни начала, а през лятото на миналата година журналистката цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като провокира слуховете, че с Недев са вдигнали тайна сватба и официално са станали съпрузи.

Оказва се, че освен адвокат любимият на водещата на предаването „Лице в лице“ е и естраден певец. Недев е близък приятел с всички големи величия на българската поп сцена и отскоро се подвизава по концерти с тях.

През август това лято любимият на телевизионерката е пял на една сцена заедно с ненадминатия Васил Найденов, кралицата на шансона Богдана Карадочева и мъжа ѝ Стефан Димитров на съвместния им рецитал пред препълнения с публика Античен театър в Пловдив.

Разбира се, Цветанка го аплодирала от първите редове. Недев се представил толкова добре, че получил и повторна покана отново да пее с Карадочева, Димитров и Найденов на спектакъла им в Зала 1 на НДК преди дни.

„Преди време Стефан прояви обичайното си малко странно чувство за хумор и предложи на мен – опитния адвокат, но аматьор в пеенето, да възкреся негова песен – разказва Недев. – Да я изпея на космическия им концерт в… Античния театър в Пловдив през август. Казва се „Колелото на живота“. Музиката, разбира се, е на Стефан, а фантастичният текст – на Богдана. Заедно с Пейо Филипов и Стамен Янев запретнахме ръкави и направихме нещо, което зрителите в Пловдив чуха.

Добре, че приятели са снимали, та си възстанових горе-долу какво се е случило на сцената. Защото не помня много. Но помня възторжените погледи на разотиващата се публика. Вдъхновена, разбира се, от колосите на сцената. Но от чието вдъхновение – надявах се, малка частичка бях и аз“, споделя адвокатът, пише „Ретро“.

Любимият мъж на Цветанка Ризова всъщност е близък приятел и с бургаската Бони Тейлър Тони Димитрова. С нея също е пял в дует на една сцена. Хора от обкръжението на светската двойка споделят, че именно покрай общите си звездни познати те се залюбили преди повече от две години. Известен факт е, че тв водещата е страстен почитател на творчеството на Васил Найденов и Богдана Карадочева, както и на пиано баровете, по които редовно може да бъде засечена да се забавлява и разпуска с отбрана компания. Преди време самият Найденов се пошегува, че би станал с удоволствие кум на Цветанка.

Освен любител на музиката и начинаещ певец възлюбеният на журналистката е и запален рокер и често я вози на лъскавия си мотор. Зад гърба си Недев вече има един провален брак, от който има син, дъщеря, че дори и внуче. Ризова също е разведена със съпруг №1 Анатоли Георгиев, от когото има пораснал син Георги. Преди да заживее под един покрив с Недев, тв звездата имаше дълга връзка с 12 години по-млад от нея лекар, с когото се разделиха без явна причина.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кой е мъжът до Цветанка Ризова? Оказа се много успял"

Какво мислите?