img
Home / КЛЮКАРНИК / Кой е новият милионер в живота на Цеци Красимирова

Кой е новият милионер в живота на Цеци Красимирова

/
/
/
494 Views

Цеци Красимирова пак се залюби със скандалния милионер Майкъл Струмейтис. Двамата преди години имаха връзка, а къщата в Барселона, където Цеци живее, й е подарена именно от милионера. После всеки си имал свои връзки.

Оказва се, че сега Красимирова не е любовница на австрийския милиардер Дитрих Матешиц, както се говореше в светските среди. Тя бе забелязана на неговия частен остров от архипелага Фиджи, летя на неговия самолет.

Но там е била със Струмейтис, пише „Телеграф“. Преди години Струмейтис се заселва у нас. Той обаче преживява инцидент по време на козметична операция и едва не умира от това.

Тогава Цеци, която също се е борила за живота си след престрелка, е плътно до него и му помага да се възстанови по-бързо.

Разделят се заради работохолизма му: „Работя между 80-100 часа седмично. Това внесе малко стрес в нашите взаимоотношения. Решихме да се разделим и всеки от нас да поеме по собствения си път“.

Сега двамата са отново заедно и този път Майъл се е преместил да живее при Цеци в Барселона. У нас той е имал и други връзки, една от тях е с Божидара Бакалова, за която си спомня само с хубаво.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook