Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Коко Каменаров стана дядо, вдигна пищен купон
Коко Каменаров

Коко Каменаров стана дядо, вдигна пищен купон

Константин Каменаров е станал дядо, научи КОЧ.

Подалият оставка директор на БНТ се радва на внук Борис, за чиято поява вдигнал пищен купон и почерпил всички колеги и приятели. Макар да е само на 54, Коко с нетърпение очаквал този момент и в момента цялото му внимание било ангажирано с новия наследник на фамилията.

Припомняме, че половинката му Радина Червенова вече изпита това щастие още през 2015 г., когато дъщеря ѝ Деси от предишния ѝ брак я направи баба. Тя роди в Англия, където живеят с мъжа си и се прехранват, менажирайки фирма за организация на сватби и купони. На Острова е и нейният брат Влади, също от първия брак на Радина. Двамата с Коко имат едно общо дете – дъщеря Анастасия, а от предишната си половинка шефът на „Сан Стефано“ 29 е татко на друга щерка – София.

Появата на Борис дошла в един от най-трудните за семейството периоди. В последната една година Радина има сериозни здравословни проблеми, които наложиха дългосрочното ѝ отсъствие от ефира на новините на БНТ. Журналистката не се е явявала на екран от миналото лято, а за пръв път застана пред камерите тази пролет, когато на бляскава церемония грабна приза „Жена на десетилетието“.

На партито Червенова се появи в перфектна визия и с широка усмивка, доказвайки, че вече се чувства добре. Злополучията не подминаха и Каменаров, който се водеше подсъдим за шофиране в нетрезво състояние. След повече от година отлагания делото срещу генералния директор на БНТ най-сетне приключи. Той бе признат за виновен и му бе наложена условна присъда от 1 година и 3 месеца.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?