Home » ЗА ДАМИТЕ » Коко ще спечели 100-те хиляди във Фермата
Коко ще спечели 100-те хиляди във Фермата

Коко ще спечели 100-те хиляди във Фермата

Един от безспорно най-силните и най-харесвани участници тази година в селскостопанското риалити Фермата е бившия футболист Коко. За отбор Канатица той се превърна в лидер, но не по начина на Петър, а някак естествено хората го приеха и успя да вдигне отбора си и е на косъм да го докара до голямата победа.

Точно на най-важният дуел се нагърби със задачата да направи така, че всички да бъдат на финал.

За много кратко време се превърна в звезда на отбора си в стопанството. Той впечатли и огромна част от зрителите със своите харизма и скромност, а успя да спечели уважението и признателността на съотборниците си, благодарение на физическата си издръжливост в изпитанията в битките, в които участва досега. Това може би е причината опонентите от Елбетица толкова да се страхуват от футболиста и да го избягват по всякакъв начин досега.

На този последен дуел Коко има шанса сам да се предложи и да излезе на голямата Арена, което остави опонентите му с виснали носове и обезверени, че въобще имат шанс.

След събирането на двата отбора Коко отново показа колко голяма душа носи, като опита да вдигне и тяхното самочувствие и им вдъхна вяра, че не всичко е изгубено. Дори Еми, която сляпо следваше Петър и си остана най-големия му фен погледна Коко с обожание.

Искрен и откровен, това са качествата, които печелят хората около него.

Част от това, което е истинския Коко разбрахме от анкетата, която Кенан направи сред съотборниците си.

Не харесвам и не слушам чалга. Обичам български поп, харесвам Любо Киров, немски рап и немска музика слушам. По отношение на цветовете и аз бях като повечето хора. За да не сбъркам носех само черно и бяло докато не срещнах жена ми, която ми показа, че има и други цветове освен тези. В къщи пердетата са „тютюн“. Има и нюанс на синьото наречен „тюркоаз“, показа дълбоки цветови познания футболиста.

Все още си купувам сам по-голяма част от дрехите, но и там ще рухна скоро и ще ходя като папагал. По отношение на храната, обичам българската кухня, обичам манджи, да мога да си топна хляба. Не мога и ден без мотивация.

За страховете си сподели, че са свързани изцяло и единствено със семейството и децата.

Източник: Вихрогон

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?