img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Коледен ТЕСТ! Избери си картинка и виж какво те очаква през 2019-та година!

Коледен ТЕСТ! Избери си картинка и виж какво те очаква през 2019-та година!

/
/
/
474 Views
loading...

Идеята да погледнем към бъдещето винаги изглежда съблазнителна за човек. За съжаление, той все още не се е научил да се движи във времето, но се е научил да предполага и да предсказва.

И психолозите са разработили много тестове, с помощта на които един човек може да бъде определен като някакъв типаж. Те разпознават не само своите съзнателни, но и скрити мисли и чувства. И както знаете, фактът, че човек има своя ум и душа, определя непосредственото му бъдеще.

От КОЧ Ви предлагаме да преминете малко тестово гадаене. Изберете Новата година, която харесвате най-много. След това прочетете какво ви очаква в следващата 2019 година.

Снежен човек 1

Чака ви пътуване. Вече можете да изберете куфар и да се погрижите за добра камера. През следващата година ще отидете там, където никога преди не сте били. Новите впечатления ще ви помогнат да усетите вкуса на живота.

Елха

Очаквате любовни приключения. Вече съществуващите взаимоотношения ще се преместят на ново ниво. И ако няма такива, ще се случат приятни моменти, последвани от вълни от взаимни чувства.

Деца с елха

2019 г. ще бъде година на мир и хармония. Най-накрая ще почивате правилно и ще рестартирате. Променете мнението си за живота, престанете да бягате след това, което не ви е нужно. Бурите ще отминат, а напред – само успехи ви чакат!

Борчета в нощта

Огромна изненада ви очаква. Какво точно не е известно. Но определено ще е приятна и ще повлияе на живота ви. В една от сферите му ще има промени  към по-добро.

Часовник

2019 г. ще бъде годината на финансовото благосъстояние. Парите ще дойдат от неочаквани източници. Може би ще получите пасивен доход. И може би да промените вида на дейността към по-печеливша. Остава само да се грижите за запазването на капитала.

Елен

Най-накрая ще намерите смисъл на живота си, ще разберете какво е вашето призвание или ще го направите чрез любимото си хоби. Чувството, че сте на вашето място, ще дойде, работата ще гори в ръцете ви и кариерата ви ще бъде изградена с бързи темпове.

Снежко

2019 г. ще бъде вашата година на приятелство. Вашият антураж ще ви осигури колосална енергия. Ще направите нови приятели, които ще устоят перипетиите на времето и ще останат верни.

Дядо Коледа и снежковци

Следващата година ще бъде годината на семейството. Ще слушате семейство и приятели, ще им дадете топлина. Те ще отвърнат. Семейните връзки ще бъдат засилени, ще станат надеждни. Това е напълно възможно и ще има неочаквано попълнение.

Забавното гадаене за Нова година често се сбъдва. И всичко това, защото има психическа основа. Човек избира какво е близо до него или това, което той подсъзнателно мисли, без да осъзнава още. Той привлича всички събития в живота си. Нека това гадаене за Нова година ви донесе късмет!

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!