Home » КЛЮКАРНИК » Коцето Калки се ожени (Снимки от сватбата)
Коцето Калки се ожени (Снимки от сватбата)
Коцето Калки се ожени (Снимки от сватбата)

Коцето Калки се ожени (Снимки от сватбата)

Коцето Калки каза „да“ на своята любима
Коцето Калки се ожени за дългогодишната си приятелка Мартина Табакова. Днес щастливото семейство разказа подробности за събитието. След десет години съвместен живот Мартина и Коцето най-накрая успяха да сбъднат своята мечта. На остров, изцяло в бяло, с концерт и сред приятели, така двамата влюбени са се врекли във вечна вярност един на друг.

Коцето и Мартина гостуваха в „Преди обед“, където разказаха подробности за сватбата си. „Нашият меден месец е един перманентен оттук нататък, защото ние се върнахме за малко в София и отново се връщаме на морето“, казва щастливият младоженец. „Заради музиката и заради морето, най-вече“, допълва той.

Новото семейство планира да съчетае своя меден месец с един от служебните ангажименти на Мартина във Венеция. „Така че, ще бъде на романтично място нашият меден месец“, казва тя. Всичко в живота на музикалното семейство е съпътствано с концерт. „Няма как… защото аз вече като ходя някъде и не пея и се чувствам прецакан…“, шегува се Коцето.

Изпълнителят винаги е мечтал за сватба в най-тесен кръг – той, Мартина, сина им и свещеника. Такива били първоначалните планове на семейството, но после всичко се променя, когато Коцето вижда остров Света Анастасия. Певецът иска сватбата да е „далеч от хорските погледи“, но неговата съпруга Мартина иска да покани всички свои приятели. А след нея и той кани приятели.

Първо Мартина и Коцето правят концерт и след това, в по-тесен кръг, двамата се вричат във вечна любов един на друг. След десет години съвместен живот те вече официално са семейство. Според Мартина няма жена, която не иска да се види в бяло и за жената сватбата е много по-силно преживяване, отколкото за мъжа.

Предложението за брак Мартина получава точно на Коледа, когато са на Етъра по работа. На това приказно място Коцето предлага на своята любима да узаконят любовта си. „За мен беше един от най-щастливите мигове в живота ми“, споделя тя.


Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?