img
Home / СВЯТ / Кошмар в Тенеси: Българин, взет за заложник, скочи през прозорец, за да се спаси от разстрел с 38-мм пистолет и нож, опрян в гърлото му!

Кошмар в Тенеси: Българин, взет за заложник, скочи през прозорец, за да се спаси от разстрел с 38-мм пистолет и нож, опрян в гърлото му!

/
/
/
686 Views

Българин е бил за кратко заложник на съквартиранта си в Хамблен каунти, Тенеси, след тридневно наркоманско парти с кристал мет (силно пристрастяваща и евтина дрога, която поразява централната нервна система), пише bg-voice.com.

Симеон Огнянов Михов бил държан заложник около 15-ина минути от съквартиранта си Самуел Хаусър в техния мобилен дом според полицията. Всичко започнало една сутрин, когато Михов се прибрал от работа около 8:30 ч. Хаусър го чакал с приготвено кафе, но малко след това извадил 38-милиметров пистолет и казал на българина, че ако иска да живее, ще трябва да отговаря на въпросите му с истината.

В един момент Хаусър накарал Михов да пълзи до спалнята, където го хванал за опашката, дръпнал главата му назад и го заплашил, че ще му пререже гърлото с нож, твърдят от полицията.

Хаусър говорил несвързано и се потял доста, въпреки че температурите не били високи. В един момент той заявил, че Михов е направил нещо с патроните и затова те не работили. Тогава той излязъл от стаята, за да презареди. В този момент българинът успял да избие прозореца на спалнята и да отиде при съседите, откъдето се обадил на полицията.

Срещу родения в Ню Джърси 31-годишен Хаусър има повдигнати няколко обвинения, най-сериозното от които е за притежание на оръжие от бивш престъпник. Хаусър явно е имал предишна присъда по углавно престъпление, която му забранява да има оръжие. Той остава в ареста, а съдът му определи гаранция от 250 хиляди долара.

„Заподозреният говореше безсмислени неща. Той мислеше, че всеки го наблюдава и беше вир-вода при ареста“, каза лейтенант Чад Мулинс от шерифството в Хамблен каунти.

Властите открили пистолета в казанчето на тоалетната.

Според Хаусър наркотикът, който взел, бил примесен с „bath salt“ – вид силна синтетична дрога, която предизвиква халюцинации, екстремна параноя и странно поведение. Властите обаче нямало как да проверят дали това е така, защото Хаусър употребил всичката налична дрога преди ареста.
Хаусър и Михов са издирвани от други щати за различни престъпления, но засега остават в Тенеси според лейтенант Мулинс.
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook