Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Кратка молитва към Николай Чудотворец за вашата любима майка
Кратка молитва към Николай Чудотворец за вашата любима майка

Кратка молитва към Николай Чудотворец за вашата любима майка

Мама е най-важният човек в живота ни. Тя е най-близо до сърцето ни. Тя ни обича и възпитава, благодарение на нея сме родени. Тя никога няма да ни остави в беда и винаги ще ни помогне.

Ще изслуша и ще даде съвет, ще ни прегърне и погали. За всеки човек на планетата Земя майката е най-близкият и любим човек в живота. Ние винаги ще останем деца за майките ни, дори когато станем възрастни.

За много хора няма никой и нищо по-ценно от майка им. Ето защо, за да пожелаете добро, здраве и късмет в живота й, е важно да знаете кратка четириредова молитва към Николай Чудотворец за вашата любима майка.

Кратката молитва към Николай Чудотворец за майките е истинската първа помощ и със сигурност ще бъде чута от Висшите сили и самия Господ Бог, но само ако думите ви идват от сърцето и от чисто сърце. Молитвата е разрешена в храма и извън него, например у дома. Малките деца могат да научат тази молитва и да я рецитират за майка си.

Изричайки молитвените думи, трябва искрено да пожелаете на майка си дълголетие, здраве, късмет в живота и просперитет.

Най-добре е да четете молитва сутрин, но можете да я прочетете и вечер преди лягане. Искрено прочетена кратка молитва към Николай Чудотворец за вашата любима майка може да подобри не само вашето настроение, но и настроението на най-скъпия човек в живота ви и да настроите майка си на положителна вълна

Не забравяйте, че имаме само една майка и само тя ни обича с цялото си сърце и душа и за нея няма значение дали сме богати или бедни, дали сме красиви или не.

Чудотворец Николай, с молба Те повиквам. Защити моята майка от загуба на здраве, от смъртни болести и поругания. Помогни й да придобие православие и вяра праведна. Моля Те, избави я от всички смъртни грехове и паденията на смъртния. Застъпи се за нея пред Господ Бог, отнеми болестите от майчицата моя. Да бъде твоята воля. В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин. 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?