Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Крисия разкри за какво мечтае, сменя амплоато си
Крисия разкри за какво мечтае сменя амплоато си

Крисия разкри за какво мечтае, сменя амплоато си

Всички я познават като детето чудо. Момичето, което накара с гласа си цяла България да се гордее. Крисия, която наскоро завърши училище, вече е готова да направи първите си стъпки в света на големите.

„Училището най-накрая свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че завърших. Честно го казвам, защото във всяко училище има много предизвикателства и много голямо изграждане. Това е цяло възпитание, друго семейство, други хора, които те възпитават и показват, дават съвети. Абсолютно всичко“. Това сподели в ефира на NOVA певицата.

„Със сигурност имах много слаби моменти в Музикалната академия, която завърших. Аз, като човек, който е доста смел и обича да рискува, имах доста слаби моменти. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи реално. Трябва да има и долу, и горе, за да можеш да знаеш къде е балансът. Но със сигурност беше голямо предизвикателство това училище“, посочва тя

На въпрос кой е съветът от преподавател, който ще запомни, певицата заяви: „Със сигурност ще запомня госпожата по пеене. Тя е човекът, който ме спасяваше в много ситуации в училище. Съветът, който ми е давала е да „стискам зъби и да додрапам до края“, защото каквото и да си говорим, не знам дали съм единствена, но със сигурност не съм единствена, но ученето не е за мен. Аз съм човек, който ще се научи от някаква ситуация. Това да седна и да отворя някой учебник – просто не е за мен“.

Крисия сподели, че проявява интерес и към актьорското майсторство и иска да учи точно това.

„Със сигурност музиката е налице. Тази пауза, която правя с музиката, за мен е задължителна, защото променя много неща – в стила, в израстването. Хората очакват „Детска вселена“, но светът е вече по-голям. Имам и нов интерес и се вълнувам много. Това е актьорското майсторство“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?