Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Кристин Илиева не се трогна от песента, която Дивна й посвети! Ето какво става между тях
Кристин Илиева не се трогна от песента, която Дивна й посвети! Ето какво става между тях
Кристин Илиева не се трогна от песента, която Дивна й посвети! Ето какво става между тях

Кристин Илиева не се трогна от песента, която Дивна й посвети! Ето какво става между тях

По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за случилото се, както и да възстанови музикалната си кариера 9 месеца след катастрофата, не се понрави на пострадалата при инцидента моделка Кристин Илиева, пише HotArena.

Както е известно, двете дадоха интервюта в рамките на месец – Кристин пред Елизабет Методиева за „Папараци“ по БТВ, а Дивна – пред Мон Дьо за „Събуди се“ по Нова ТВ.

В началото на ноември моделката сподели, че причината за катастрофата е предприето неправилно изпреварване от страна на Дивна. Месец и 3-4 дни по-късно певицата заяви, че това не е било така – пред нея е имало камион, който е решила да изпревари в участък, който е бил маркиран с прекъсната линия и преди който не е имало знак за ограничена скорост.

Разликата във версиите вероятно е разсърдило Кристин, която не се трогна дори от това, че Дивна й посвети песен – „Всичко/нищо“, чийто клип стартира с черен фон и бял надпис „За Кристин“. Красивата блондинка пуска всякакви публикации и статуси, но из тях липсва линк към парчето на певицата от Русе.

И докато Дивна твърди, че Илиева си остава най-добрата й приятелка и двете са започнали да общуват една с друга, то русокоската – в дните, когато се е появи видеото на русенката, пусна фотос с нейна друга приятелка, на която честити рождения ден и се обясни в любов по особен начин. „Честит рожден ден, моя любов. Току що си казах всичко! Обичам те!“, написа Криси, с което ясно показа, че вече си има друга любима дружка.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Ивана Александрова

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook