Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Кристин, с гърдите на кредит чупи рекорда на Джулиана Гани! Ще се помпа с 1600 кубика силикон

Кристин, с гърдите на кредит чупи рекорда на Джулиана Гани! Ще се помпа с 1600 кубика силикон

Силиконова война очаква хайлайфа в родината, след като най-одумваният бюст на България – моделът с бюст на кредит Кристин Каменова, обяви, че ще надуе пазва с бомбастични размери, видя КОЧ.

„Януари мисля да се подложа на нова операция за увеличаване на бюста и този път да сложа по 800 кубика във всяка гърда. Отдавна искам още операции, за да уголемя още бюста си, но не исках да става преди празниците, тъй като боли и човек трябва да лежи повече“, разказа Кристин пред „България Днес“.

Моделът Джулиана Гани също е с почти 2000 кубика силикон в пазвата и засега държи първенството по количество чужди субстанции в деколтето.

Кристин КаменоваКолкото до Кристин, ето какво я вълнува: „Гледам само напред! Имам успешно риалити предаване, освен това преди броени дни бях лицето на престижен конкурс – „Мистър Пловдив“, снимах фотосесия с десет голи мъже, наистина престижен проект! Дано ме поканят и за лице на „Мистър София“.

В момента няма до себе си мъж, тъй като той би пречил на кариерата й.

„Мъжете ги е страх от силните жени. Не ставам за обикновено момиче, всички ме познават! Че то косата ми е до дупето и имам огромни цици, как да ставам? Аз не обичам правилата, имах връзка, но явно мъжете, които харесвам, не издържат на моята слава и тя ги смазва!“, откровена е русокоската.

Източник: Хотарена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?