Горещи новини

Кумът на Шабан Шаулич: Той не искаше да ходи в Германия (Вижте още за последните желания на певеца)

Кумът на Шабан Шаулич: Той не искаше да ходи в Германия (Вижте още за последните желания на певеца)

Шабан Шаулич искал да отложи участието си Германия, разбра Ко4

Днес семейството и приятелите на Шабан Шаулич се сбогуваха с певеца. Сръбската легенда загуби живота в деня, в който бе прободен с нож преди 25 години. Поклонението пред краля на сръбската музика се състоя в Общинския съвет на Белград. Въпреки лошото време, Шаулич бе изпратен от цялото си семейство и много свои колеги, които не успяха да сдържат сълзите си.

Кумът на Шабан, който е единственият оцелял от тежкия инцидент, все още се възстановява в Германия.

Освен подробности около самият момент на катастрофата, Слободан Стоядинович сподели и какво му е казал Шаулич.

След катастрофата Слободан сподели, че Шабан е бил много нервен и като че ли е предчувствал, че ще се случи нещо лошо. Кралят на сръбската музика бил доста изнервен и припрян точно преди да тръгнат за самолета.

От болничното легло Стоядинович разкри още за настроението на Шабан от последните дни преди трагичната загуба. Оказва се, че сръбската легенда не искала да ходи на това участие в Германия, след което загуби живота си. „Питаше ме къде ще работим следващата седмица. А когато ме попита за последното участие и когато чу, че ще е в Германия каза:

„Защо не ми го преместихте за друг път? Сега бяхме в Германия, защо да се връщаме обратно. Отговорих му, че това участие е договорено от по-рано, че е в друг град и го дължим на управителя, и ще почиваме през март или април“, разказва кумът на Шабан, пише republika.mk.

Слободан признава, че през последните дни Шаулич е искал повече почивка и по-малко работа.

Той помолил жена си и кума си да не му уреждат много участия, въпреки че можел да пее с дни, без това да му пречи.

Кумът на Шабан разкрива, че последните дни той бил разтроен и въпреки че пиел приспивателни, не можел да спи. Шаулич казвал, че „сънят не идва при него“ и видимо бил нервен. Единственото, което искал е да ходи да лови риба. „Искаше само да отиде в Кърчедин и да лови риба“, споделя още Стоядинович.

Източник: razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кумът на Шабан Шаулич: Той не искаше да ходи в Германия (Вижте още за последните желания на певеца)"

Какво мислите?