Home » БЪЛГАРИЯ » Кучета на Лечков наръфаха момиче: Голяма работа, случва се, казва ексфутболистът
Кучета на Лечков наръфаха момиче

Кучета на Лечков наръфаха момиче: Голяма работа, случва се, казва ексфутболистът

Кучетата на зам. шефа на БФС Йордан Лечков нахапаха невръстно момиче в Сливен, научи КОЧ.

Инцидентът станал преди дни, когато момичето преминава през стадион, където животните живеят, Сестрата на момичето сподели снимка на която се вижда бинтованата ръка след сблъсъка с песовете. Сестрата на момичето пише, че са говорили с Лечков след инцидента, а неговите думи били: „Голяма работа, случва се! Тя какво прави там?“. Ученичката получава дълбоки рани около китката. След ужасната случка пострадалата е отведена в болница, където раните й са промити и бинтовани, пише „България Днес“.

„Не искам да уронвам авторитета на никой, а да предупредя, че наоколо има спортни зали, парк, много хора и деца. Раните ще заздравеят, но уплахата остава“, пише сестрата на пострадалото момиче.

Лечков коментира случая и уточнява, че: „Кучетата са си в техния дом, тоест на стадиона, Не е точно така както е написано, Не искам да изпадам в обяснителен режим. Няма нахапвания. Немските овчарки не хапят, просто кучето е отреагирало, защото си пази територията, Има неприятен сблъсък, но детето не е нахапано“, категоричен е Лечков.

hotarena

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?