img
Home / БЪЛГАРИЯ / Кърваво писмо до управляващите: Господа депутати, в ковчега няма пари!

Кърваво писмо до управляващите: Господа депутати, в ковчега няма пари!

/
/
/
1446 Views
loading...

„Парите на пенсионерите са малко, защото живеят дълго“.

Такава свещена глупост и наглост може да бъде изречена само в България! Най-бедните, с най-ниски пенсии и заплати, с най-ниска продължителност на живота сме. Това се знае и вижда от всички българи, само и единствено управляващите ни не го виждат и се правят, че не го знаят. Българите живеят 75 години, испанците – 83. Повече от тревожен е фактът, че 2,5 млн. българи са емигрирали!

28 години непрекъснато народът обеднява и в същото време бизнесмените, немалка част от които са най-големите крадци и мошеници, кредитните милионери, арендатори, депутати, министри, светкавично натрупаха огромни богатства. В същото време сме свидетели как все повече хора не си дояждат, как при платеното здравеопазване напускат този свят, защото нямат пари да се лекуват.

28 години управляващите не правят абсолютно нищо да подобрят хала на пенсионерите.

Повече от 10 години пенсиите не са актуализирани. Не са преизчислявани с оглед намаляване огромната разлика между стари и новоотпуснати пенсии. Непрекъснато се вдига възрастта за пенсиониране. За парлама парите се вдигат с по два-три лева. По Коледа и Великден се подхвърлят срамните и унижаващи 40 лв., а цените на стоките скачат стократно.

Как може при такава мизерия и нищета депутатите да вдигат непрекъснато заплатите си?!

Ей, господа, ковчегът няма джобове, няма ремарке! Стига крадене! За всичко това народът ви мрази и ненавижда! Господа послушни и добре платени парламентаристи, как смеете да повишавате заплатите си на всеки 3 месеца, като знаете, че 2,5 млн. пенсионери мизерстват.

Искаме справедливи пенсии, а вие мерзко мълчите. Категорично отхвърляте искането за минимална пенсия от 500 лв.

Валерия Стефанова, Гулянци

Източник: свободно слово

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!