img
Home / СВЯТ / Лаура Кьовеши: „Започвам от България с разследване за огромни кражби на европари“

Лаура Кьовеши: „Започвам от България с разследване за огромни кражби на европари“

/
/
/
470 Views

Кьовеши ще бъде безпощадна, разбра Ко4: „Започвам от България с разследване за огромни кражби на европари“

Без всякакви колебания, Лаура Кьовеши е заявила, че ще започне с мащабни проверки в България за кражба на еврофондове, твърдят нейни колеги. И макар изборът й за главен прокурор да остана за след евроизборите и сформирането на новата комисия, напористата румънка няма конкуренция, съобщава Аларма нюз.

Съмненията за източване на европари в най-бедната държава в ЕС са в много сектори. Най – големият, разбира се, е строежът на магистрали, в който потънаха милиарди, а данните са за огромни далавери.

От няколко дни насам гърми и Министерство на земеделието, както и ДФ Земеделие, знаейки че Порожанов е бил шеф на фонда при раздаването на парите.

Очаква се да гръмне и екоминистерството.

С искани оставки и приемането и приемането им, сагата няма да утихне, а действията остават впечатлението в нас, че се замазват очите за пореден път как се борим с измамите, но този път номера няма как да мине.

Още по – голям скандал се очаква около сделката на едно от най – големите ЕРП – та, касаещи националната сигурност, знаейки предварително че се готви схема за изпиране на незаконни пари.

Източник: Опознай България

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!