Home » БЪЛГАРИЯ » Левон Хампарцумян: Маса българи са неграмотни! Да благодарят, че берат ягоди в ЕС!
Левон Хампарцумян: Маса българи са неграмотни! Да благодарят че берат ягоди в ЕС!

Левон Хампарцумян: Маса българи са неграмотни! Да благодарят, че берат ягоди в ЕС!

Левон Хампарцумян предизвика гнева на много българи!

Искрен гняв и дори ярост у болшинството българи предизвика със свое изказване банкерът Левон Хампарцумян. Арменецът, за когото от години се знаеше, че е пръв приятел с екс премиера Бойко Борисов и куп родни олигарси, си позволи да дава акъл на народа.

Левон Хампарцумян нарече милион и половина българи прости

Левон Хампарцумян твърди, че видиш ли, трябвало да благодарим и едва ли не да се кланяме на Европейския съюз, защото без него сме нищо. Поне голяма част от българите гурбетчии, на които Европа давала хляба.

„Да се благодарят, че берат ягоди и портокали в страните от ЕС, защото можеше да ходят да работят в Коми. Да ги видим тогава. Днес децата ни заминават да си вадят хляба в цивилизованите страни, което никак не е малко“, казва Левон Хампарцумян.

След което, шокиращо допълва, че огромна част от българите са прости и буквално неграмотни. Според банкера милион и половина българи са функционално неграмотни, тоест познават буквите, но не могат да схванат съдържанието на това, което четат, пише 72chasa.com.

„Образователната система трябва да се дофинансира, което все още не се прави у нас, макар че старото правителство направи наистина много успешни ходове, за да подобри качеството на живот в родината ни“, смята арменецът.

Думите на Хампарцумян накараха потребители в мрежата да изригнат бесни и да го пратят по дяволите. Хората не проумяват наглостта на банкера, а други са убедени, че страда от същата болест като Бойко Борисов.

„Какво искате от едни ояли се прасета, нарциси при това?! Да изпратят техните отрочета да берат гъби и ягоди в златната им Европа, а не да ги хрантутят тук със златните лъжички в уста.

„Лесно е да крадеш като изоглавен десетилетия наред, а после да даваш акъл на народа. Не ги е срам! Всички трябва да се изметат оттук и то час по-скоро“, гневят се хората.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?